Om at om bestemme sig // Lille Nolas krave

Om et bloomers mønster og om at stå alt for tidligt op

mønsteraffiliate

Jeg brugte  aftenen igår  på at teste et bloomers mønster for jer. Det skulle jeg nok ikke have gjort for Ebba Elvira har nemlig fået en frygtelig med at stå meget tidligt op. Se hvad der kom ud af mine anstrengelser, og læs om hvor tidligt vi står op her i huset for tiden i indlægget her.

I går aftes tog fanden ved mig, og symaskiner og stof blev hævet frem. Det fine vejr har nemlig gjort det lysende klart for mig, at Ebba Elvira mangler sommertøj. Sådan en legedragt i dejlig tyk uld er nok ikke lige sagen i det her dejlige vejr. Og da jeg jo stort ikke køber noget tøj til hende, så er der kun en ting at gøre, og det er at få gang i symaskinen.

Det var egentlig lidt dumt, for Ebba Elvira har fået en meget dum vane med at stå op meget tidligt om morgen. Eller rettere sagt faktisk er det ikke meget tidligt om morgen, det er rent faktisk midt om natten hun står op. Det svinger som regel mellem 4.30 og 5.00, men her til morges slog hun nemlig sin personlige rekord og stå op kl 3.30. Fuck det er godt nok tidligt. I aften har jeg lovet mig selv at gå meget tidligt i seng.

Håber godt nok det er en fase der går over meget snart, for det er altså dræbende. Jeg er egentlig et a mennesker, og har intet i mod at stå tidligt op, men kl 3.30 er jo ikke at stå tidligt op. Det er jo for fanden midt om natten.

Jeg har længe ledt efter det perfekte bloomers mønster efter mit elskede bloomers mønster fra Marapytta er blevet for lille. Kunne selvfølgelig forsøge at forsørge det, men det nemmeste ville jo være at finde et mønster, hvor nogen allerede havde gjort det arbejde for mig.

Valget faldt på dette mønster.

Som alle andre Etsy mønstre skal du bare klikke det hjem på din computer, downloade det, printe mønstret ud og så skal du bare klippe mønstret sammen og så er du klar til at sy.

Der følger en fin lille sy forklaring med tilhørende billeder med til dit mønster. Det gør at mønstret kan bruges uden at man behøves den store sy forståelse.

I det her mønster laves løbegangen ved at man laver et ombuk. Det er en super nem måde at lave løbegangen til elastikken på, men det er også et lidt kedelig måde, så jeg har forkortet længden en smule, sat en lille flæse på og syet en løbegang på. Det gør sy processen lidt længere, men det er altså den ekstra tid værd.

Hvis du sidder der og tænker hvordan dælen laver man lige en flæse, hvordan får man den sat på den på og hvad dælen er det for en løbegang hun snakker om, så kan jeg berolige jer med, at inden længe laver jeg en lille DIY netop på hvordan du laver et simpelt bloomers mønster, om til en lille raffineret flæse bloomers.

De små bloomers er syet af en lille rest stof jeg havde liggende. Stoffet er købt på Etsy, og lige her kan du finde et guide til hvor jeg køber stof på Etsy.

Hvis i ikke gider bruge penge på et mønster, så husk at jeg efterhånden har 3 gratis mønstre til jer på bloomers her på Olinesmor:

Find DIY til bloomers a la olinesmor lige her, her og her.

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at om bestemme sig // Lille Nolas krave