Lille Ayas flæsedragt

Om prikker // Bekendelser fra en prik-o-man

prikker

 

annonce

Er du ligesom mig også besat af prikker, så er du nu du skal læse med. Jeg linker nemlig til en masse fine prikkede sager i indlægget her. God fornøjelse

Jeg er i gang med mine maraton nattevagter, og det er altså noget der trækker tænder ud. I dag fik jeg dog en uventet gave i form af afspadsering, så jeg skal møde kl 23 i stedet for kl 19. Folk har åbenbart travlt med at nyde store bededags ferien og det gode vejr i stedet for at tage på skadestuen.

Så i stedet for at kigge på sår, forstuvede ankler og brækker hofter, så sidder jeg nu plantet i sofaen med strikketøjet og en skål med Ben and Jerrys is ved siden af mig. Det er sgu altså livet.

Det har også givet mig tid til at net shoppe en lille smule, og har netop klikket denne kjole med prikker hjem, og så overvejer om jeg skulle klikke et par mere af urtepotte skjulerne med prikker hjem fra Monki. Har allerede købt et par stykker for et par uger siden, men tænker at jeg sagtens kunne bruge lidt flere.

Kjolen og nederdelen med prikker kom jeg allerede til at klikke hjem her den anden dag, og i går landede de i min post kasse, og de lever begge op til forventningerne, og er bare Asos når det er allerbedst. Har i forøvrigt set at Asos nu har gratis retur? Det er altså bare fantastisk, og jeg har allerede benyttet mig af det. Det gik nemt og smertefrit.

De koral farvede sneakers fra Nike frister simpelthen så meget. Selvom de ikke har prikker så går den farve lige i hjertet og perfekt her til sommer. Find dem lige her.

Hvad bruger i jeres Store bededags ferie på? Får i også shoppet en lille smule eller nyder i bare tiden med familien???

2 kommentarer

 • Malou

  Sukker efter det hele! Hvilken størrelse har du valgt nederdelen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Der kan jeg godt forstå. Str 10 og den passer fint

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Ayas flæsedragt