Hvor jeg lagde jeg babyen?

Lille Ayas flæsedragt

flæsedragtannonce

Lille Ayas flæsedragt, min sidste strikke opskrift i denne omgang, er nu klar til salg. Læs om denne og find link til hvor du kan købe den i dette indlæg.

Lille Ayas flæsedragt har været igennem en hård og lang fødsel. Egentlig er den lille flæsedragt bare en videre udvikling af de små flæsebloomers, så man skulle jo tro at det bare kunne klares over så nemt som ingenting.

Men det at lave strikke opskrifter skal åbenbart ikke være nemt, og selvom den lille flæsedragt er bygget op om samme opskrift som flæsebloomers opskriften, så har den alligevel voldt mig nogle problemer.

Lidt sjovt faktisk. For en dag fik jeg en kommentar inde på en strikke gruppe på facebook, at mine opskrifter lignede hinanden, så hun mente bestemt ikke at jeg kunne tillade mig at tage penge for dem. Ja okay så, du har da fuldstændig ret, jeg arbejder da bare mange mange timer på en opskrift og så forærer jeg den da bare væk. Klart nok. Sådan nogle folk giver mig altså længere patter ind nogen langtidsamning eller 20 graviditeter nogensinde kommer til at give mig.

Men nu er den lille flæsedragt endelig færdig. Sådan da. For jeg er faktisk i gang med at få den og de små flæsebloomers teststrikket i str 2-3 år. Da jeg første gang lavede flæsebloomers opskriften tænkte jeg at man var færdig med at have flæser på sin numse, når man ramte de to år, men det er man åbenbart overhovedet ikke. I er hvert fald rigtig mange der har efterspurgt at opskriften blev lavet i en str større. Så inden længe kommer der en opdatering til begge opskrifter. Hvis i allerede har købt flæsebloomers eller lille ayas flæsedragt, så får i helt automatisk opdatering tilsendt, og hvis det glipper, så skriver i bare en mail til mig, så skal jeg nok få sendt den afsted.

Håber i vil tage godt i mod opskriften.

Som altid kan i købe opskriften på Littlevintageknits eller direkte her forneden:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”lille-ayas-flaesedragt” show=”all”]

flæsedragt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor jeg lagde jeg babyen?