Rapport fra første dag som hjemmegående husmor

Om lille Elviras krave og om strikke opskrifter på engelsk

Processed with VSCO with f2 presetannonce

Lille Elviras krave er nu klar til salg på engelsk, og snart følger resten af mine opskrifter. Læs om hvordan det er gået for sig i indlægget her.

Jeg har længe haft lyst til at oversætte mine strikke opskrifter til engelsk, og har længe haft planen om selv at gå i gang. Men her flere måneder efter jeg tog beslutningen om at de skulle oversættes, har jeg ikke så meget som et eneste komma, og jeg har måtte sande at jeg bare ikke har tiden til det.

Så jeg lavede et opslag på instagram, og på mindre end 24 timer havde jeg både en dansk pige der ville oversætte dem fra dansk til engelsk, og en australsk pige som så ville læse dem igennem og sikre sig at de var skrevet på korrekt strikke engelsk. På mindre end 24 timer det er sgu sejt. Sociale medier får nogle gange skyld for alverdens dårligdomme i denne verden, men nogle gange er de altså også mega fantastiske. Hvordan dælen skulle jeg havde fundet de to søde piger uden de sociale medier. Det er jo ligefrem fordi det vrimler med strikke opskrift oversætter på de gule sider.

Og her nu lidt over en uge efter de to søde piger meldte sig har jeg allerede den første opskrift til salg, og det er Lille Elviras krave, som nok er min bedst sælgende opskrift. Og det kan jeg faktisk godt forstå, for den er altså så sød, og faktisk ret nem og hurtig at strikke. Og så har jeg gjort meget ud at lave opskriften så forståelig som overhovedet muligt. Alt er forklaret og der er intet “hemmeligt strikkesprog”. Jeg vil vove den påstand at en nybegynder med lidt gå på mod og en youtube ved hånden ville kunne strikke den.

Snarest muligt følger de små flæse bukser, som i også er helt vilde med, og forhåbentlig også snart popdragten, som her på det sidste også er blevet ret populær.

Håber de engelske strikkere tager lige så godt i mod alle mine opskrifter som i har gjort. Så hvis i kender nogle engelske strikkedamer (eller mænd), så spred gerne budskabet om at Lille Elviras krave nu er klar til salg på engelsk.

Husk alle mine opskrifter kan købes på Littlevintageknits indtil videre. Når jeg skriver indtil videre, så er det fordi at jeg meget snart går i gang med at sælge mine opskrifter direkte her inde. Men indtil videre er det på Littlevintageknits at det foregår.

English recap

I am in proces of translating all of my knitting patterns to english. The first pattern  Little Elviras collar is already finish thanks to two wonderful instagrammers, and ready for sale. Little Elviras collar is one of my best selling patterns, and is inspired by an old vintage bonnet knitting pattern. The pattern is quite easy and a perfect “beginner” project.

You can buy the pattern right here.

Lille elviras krave

1 kommentar

  • Den er altså også rigtig fin! Held og lykke med salget på de engelske opskrifter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapport fra første dag som hjemmegående husmor