Tillykke med fødselsdagen Ebba Elvira

Bloomers a la Olinesmor version 3.0

bloomersSå kan jeg endelig løfte sløret for hvad jeg har arbejdet hårdt på de sidste par uger, nemlig en DIY video, hvor jeg guider jer i gennem, hvordan man laver bloomers a la Olinesmor version 3.0. Se videoen i indlægget her.

Et af de mest læste indlæg på bloggen nogensinde er min DIY til hvordan man laver bloomers a la Olinesmor. Dagligt er der folk der klikker sig ind forbi det indlæg, og forhåbentlig bruger det til at lave nogle flotte bloomers.

Jeg har længe haft lyst til at lave en ny version, og da jeg nu har kastet mig over video blog genren, så tænkte jeg hvorfor dælen ikke lave en video DIY.

Ikke langt fra tanke til handling, og for nogle uger siden gik jeg så i gang med at lave videoen til jer. Det viste sig så at være en ret så stor opgave jeg havde kastet mig ud i. Især redigeringen har godt nok trukket tænder ud. Specielt i starten, hvor jeg flere gange var meget tæt på at opgive hele projektet, men jeg opgave ikke, og til slut synes jeg dog det kørte en smule bedre. Men jeg tør slet ikke tænke på hvor mange timer jeg har brugt på den video. Så jeg håber dæleme i bliver glade for den !!!!!!!!!!

Så god fornøjelse og jeg glæder mig til at se jeres bloomers a la Olinesmor version 3.0.

PS. Jeg har planlagt flere videoer til jer. Bla flere DIY’er. Er der noget bestemt du kunne tænke dig en DIY på, så sig endelig til, så forsøger jeg at lave en til jer. Følg med på min youtube kanal lige her

6 kommentarer

 • Kira

  Tak for en fin DIY, som jeg har kastet mig ud i som et sommerferieprojekt! Jeg har nu klippet mit mønster ud og lavet forhøjet bagstykke+bue på forstykket. Jeg forstår godt ideen med at skabe mere facon, men kan ikke se hvordan jeg skal sy sidesømmene sammen når de varierer i længde med 2 cm pga buen. Forstykket er 2 cm kortere end bagstykket. Hvordan syes de sammen? Skal jeg få det til at passe i top eller bund? For jeg kan jo ikke få det til at passe begge steder… Hm?

  Stemmer i øvrigt også for en syvejledning til romperen. Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Sidde sømmene skal være samme længde. Det er kun buen der er højere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Ah, jeg havde misforstået din instruks om at klippe en bue og startet 2 cm nede men modsat. Hvis det giver mening. Jeg klippede det bare til og så gik det fint. Dog er mine bloomers blevet kæmpestore til min pige på 5 md, så overvejer at sy dem ind/sy dem i en mindre version. Hvilken størrelse har du erfaring med passer disse? Jeg ved du skriver de er one size.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super fine, jeg glæder mig til at sy en bunke af dem. De er jo helt perfekte til en lille sommerbaby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig god video! Hvad med en DIY på en af de fine rompers du har syet (har selv forsøgt mig med et af mønstrene, men render tit ind i problemer) eller hvordan man syer flæser eller lommer på bloomers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] PS. Ebba Elviras bloomers kan du finde DIY på lige her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke med fødselsdagen Ebba Elvira