Bloomers med flæse // test af Etsy mønster

Om strikkeopskrifter, taknemmelig og en syg Oline

strikkeopskrifterannonce

Vil du læse lidt om mine strikkeopskrifter, og om hvorfor jeg er så skide taknemmelig, og ja så er Oline også gået hen og blevet syg. Læs mere om alt dette i indlægget her.

Mere sygdom

I indlægget her bag jeg så mindeligt om en uge uden sygdom. Desværre er min bøn overhovedet ikke blevet hørt, og på 3. uge kæmper vi nu med sygdom. Denne gang er det Oline der er slået ud. Behøves jeg at sige, at jeg efterhånden er temmelig træt.

Især fordi mine nætter går med at skiftevis amme det ene barn, og så trøste det andet, som ligger med høj feber. Ligger i mellem dem, så jeg kan bare trille fra det ene barn til det andet. Nogle nætter synes jeg at jeg triller mere frem og tilbage, end jeg egentlig sover.

SNORK altså.

Burde måske have set det komme. For Oline blev jo MFR vaccineret for en uges tid siden, og reaktionen på den vaccine kommer jo som regel efter en uges tid. Så det passer jo meget godt. Øv øv altså.

Efter sådan nogle uger er jeg ekstra taknemmelig over, at jeg ikke arbejder 8-16 ugens 5 dage. Det var dæleme blevet til mange barnets 1. og 2. sygedag igennem de sidste 3 uger. Havde nok ikke lige vundet titlen som årets medarbejdet på det grundlag.

Og så er det jeg tænker hvordan dælen gør i andre det? Altså jer som arbejder 8-16 hver dag. Har i bedsteforældre der træder til? Har i både barnets 1. og 2. sygedag, og hvor tit bruger i dem?

Så det bliver til endnu en uge hvor de praktiske gøremål bare bliver skubbet til side, og erstattet af at tørre snotnæser, og putte en feber syg pige på sofaen med juice og Doc Mcstuffins inden for rækkevide.

Om regnskab og strikkeopskrifter

En ting har jeg dog taget mig tid til. Og det er at lave lidt regnskab. Det er jo noget man skal gøre når man har sådan en blog her, og ikke mindst et salg af strikkeopskrifter. Og i den forbindelse går det op for mig hvor strikkeopskrifter jeg egentlig har solgt.

Altså vi er på ingen måder der hvor jeg trækker stikket, køber en villa i sydfrankrig ,og flytter der ned med mand, børn og alt mit strikke udstyr. På ingen måder. Men i har altså alligevel været seje og købt rigtig mange opskrifter.

Selvom jeg efterhånden har solgt en del strikkeopskrifter, så bliver jeg alligevel forbavset hver gang en ordre tikker ind. Gad vide om jeg nogle sinde kommer mig over den følelse.

Lige ledes skal jeg knibe mig selv i armen, når i tagger mig opslag på instagram, hvor i viser hvad i får produceret ud fra mine strikkeopskrifter. Og jeg kan godt afsløre at det er nogle meget flotte ting der bliver produceret der ude i det danske land.

Bare sig hvad  Gitte, har sendt mig. Hendes version af de små flæsebloomers, som faktisk sammen med Lille elviras krave er min bedst sælgende opskrift. Dem er i godt nok vilde med.  Gitte har også strikket den fineste popcornkyse, som også er en fantastisk opskrift, og så er den fantastisk nem at strikke, og derfor det perfekte lille begynder projekt.

Fortsæt endelig med at tagge mig på jeres opslag. Det gør mig simpelthen så glad og stolt.

Og så kan jeg godt afsløre, at der snart er to nye strikkeopskrifter på vej. En dragt version af de små flæsebloomers, og et par bloomers inspireret af de små bloomers,  som jeg syede på en af mine workshops med Marapytta. Især de små bloomers er jeg helt høje over. Den opskrift er simpelthen genial, hvis jeg selv skal sige det, og jeg tror i kommer til at elske den. På Instagram har jeg lagt et billede på af den første version jeg strikkede, hvis i ikke kan styre jeres nysgerrighed.

Nu satser jeg bare på at Oline er frisk i morgen, for vi har nemlig alt for mange ting der snart skal styr på i vores lille hjem.

strikkeopskrifter 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloomers med flæse // test af Etsy mønster