En rapport fra ugen der gik // Om sygdom og arbejdsliv

Bloomers med flæse // test af Etsy mønster

Processed with VSCOcam with a1 presetaffiliate

Mangler du det perfekte bloomers mønster, som end da har verdens sødeste lille flæse, så skal du læse med nu. Jeg har nemlig testet et fint lille bloomers mønster, som nemt kan klikkes hjem på Etsy.

Den anden dag opdagede jeg at Ebba Elvira var vokset ud af næsten alle hendes bloomers. Det burde måske ikke kommer som en overraskelse for mig, for de var alle syet i en str 62 og 68, og godt nok er hun en lille fis, men så lille er hun alligevel ikke, så de strammede gevaldigt om den lille mås.

Mit mønster på bloomers stammer fra mine workshops med Line Galst, og har det kun i str 62. Egentlig ville det ikke være noget problem for mig at forstørre det en smule, men tænkte at jeg ville udfordre mig selv, og prøve noget helt nyt.

Efter en søgning på Etsy fandt jeg et par mønstre som jeg gerne ville prøve af. Et par klik senere og begge mønstre landede i min mailbox. Virkelig nemt og smart.

Første mønster som jeg har prøvet af er et mønster med flæser placeret på numsen og som afsluttes lidt inde på forstykket.

Jeg har valgt at udlade de to nederste flæse, og nøjes med den øverste. Det er også super sødt med alle flæserne, men gik efter et lidt mere enkelt udtryk, og så tænkte jeg at en enkelt flæse ville være bedre.

Mønsteret er super nemt at gå til og har man bare lidt sy forståelse, så kan man nemt sy dem sammen uden en egentlig syvejledning. Hvis du ikke har prøvet at sy bloomers før, eller bare skal have lidt hjælp til flæserne, så er syvejledningen rigtig god og meget detaljeret.

Hvis man ligesom mig nøjes med en flæse, så kræver mønstret heller ikke ret meget stof. Har du en halv meter, så har du rigeligt.

Pasformen er god. Det eneste jeg måske vil lave om til næste gang er at skridt stykket måske er lidt bredt. Hvis man laver løbegangen ved at lave et ombuk, så er det nok ikke noget problem, men hvis man ligesom mig laver den med et kantebånd, så er der altså lidt for meget stof mellem to to små fede lår.

Jeg kunne måske også finde på at klippe flæse stykket lidt længere, så man kan få lidt mere rynk, men det er virkelig en meget lille detalje, og er vel egentlig mere et spørgsmål om hvor meget rynk man er til.

Er du fristet til at sætte dig til symaskinen, og sy et par fine bloomers, så kan mønstret købes lige her.

God fornøjelse, og husk at du kan finde flere anmeldelser af Etsy mønstre lige her. bloomers

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rapport fra ugen der gik // Om sygdom og arbejdsliv