Sommerferie på Bornholm

Om Poppy rose og min kærlighed til liberty stof

poppy rose

 

affiliate

Er du også glad for Poppy Rose og liberty stof, så skal du læse med nu. Jeg fortæller nemlig lidt om både min kærlighed til Poppy Rose og til liberty stof.

En af sæsons startens højdepunkter i min verden er hvilke liberty stoffer Poppy Rose har valgt at bruge i deres kollektion. Nørdet og lidt skørt. Jeg ved det. Men sådan er det altså når man er en smule besat og nørdet omkring liberty stof.

Om min kærlighed til liberty

Jeg kan simpelthen ikke få nok af liberty stof, og kunne købe mig fattig i det. Det skøre er at jeg næsten ikke nænner at klippe og sy i det. Har det egentlig bare bedst med at det ligger i skuffen, og så kan jeg tage det ud engang i mellem, føle på det, lugte til det og drømme om alle de smukke ting jeg kunne sy af netop det stykke stof.

Jeg ved godt det ikke lyder sådan helt normalt. Indrømmet.

Min store drøm er at sy en kjole til mig selv i noget liberty stof. Allerførst skal jeg nok bare lige vælge hvilket det skal være, og det er jo en kæmpe udfordring i sig selv. Der er jo alt for meget at vælge i mellem. Så skal jeg også have det perfekte mønster at sy efter. Et mønster som jeg har testet godt og grundigt igennem inden jeg kaster mig ud i at klippe for mange hundrede kr liberty stof i stumper og stykker. Med en meter pris på godt og vel 200 kr, og mønstre der kræver op til 3 meter stof, så bliver det jo en bekostelig affære.

Så indtil videre er den drøm bare en drøm.

Om Poppy Rose og Liberty

Netop derfor glæder jeg som sagt usigeligt meget til at se hvilke liberty design Poppy Rosehar valgt at bruge. Minna, som er kvinden bare Poppy Rose, må virkelig være på en svær opgave hver sæson. Hvis det var mig der havde hendes job, kom der nok aldrig nogen kollektion ud. Jeg ville ganske enkelt ikke kunne beslutte mig, og havde jeg endelig besluttet mig, ville jeg nok bare stå og beundrer rullerne med metervis af liberty, og aldrig give ordre til at få mine designs syet op.

I år har de valgt et af mine absolut favorit designs, nemlig Betsy. Betsy findes i et utal af forskellige farver, og jeg elsker dem alle sammen, og har meget svært ved at sige hvilken en der er min favorit.

Fik jeg pistolen mod tindingen og afkrævet et svar, ja så var det nok den mint farvede udgave, som Poppy Rose netop har valgt at bruge. Den er altså pokkers skøn.

Og lige netop i dette sekund sidder jeg på Shaukat og fylder i indkøbs kurven, og her er den mint farvede betsy netop røget i kurven, sammen med alt for meget andet lækkert liberty. Jeg er jo slet ikke til at stoppe.

Tror jeg vil gå Poppy Rose i bedene, og sy en lille dragt netop af det mint farvede betsy. Måske af dette mønster. Det er altså  så fint, og ret nemt og hurtigt at sy.

Om Poppy Rose og strik

Udover lækker liberty så disker Poppy Rose jo selvfølgelig også op med masser af lækker strik. Her bliver jeg også max inspireret. Især deres farve skala kunne jeg godt finde på at kopierer. Normalt holder jeg mig til den sorbet agtige farve skala, og jeg kaster mig sjældent ud i andre farver. Men netop den kobolt farvede som Poppy Rose har brugt til deres strik i denne sæson kunne jeg godt finde på at bruge til mit næste strikke projekt. Den er simpelthen så smuk.

Hvis du hverken kan sy eller strikke, men er lige så besat af lækker strik og smukt liberty som mig, så hop ind på Poppy Rose hjemmeside, hvor du bla finder den smukke romper i mint farvet betsty, den lige så smukke kobolt farvede cardigan og mange andre meget smukke ting og sager.

2 kommentarer

 • Luna

  Har du et godt tip til, hvor man skal købe sit liberty-stof? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg køber fra meget på bettyp.dk. Hun sælger det til 185 kr meteren, hvilket er billigt. Hun har ikke verdens største udvalg, men så synes jeg til gengæld at dem hun har alle er lige i øjet. Ellers er der jo altid shaukat.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie på Bornholm