Om egostrik, de to første arbejdsdage og alene tid

Om et amme monster og alt for mange nattevagter

amme monsterLæs om mit lille amme monster, og om alt for mange lange nattevagter der banker på lige om lidt. Alt sammen i indlægget her. God fornøjelse.

Mit lille amme monster

Ebba Elvira er et amme monster. Jeg troede at hendes søster var verdens største amme monster, men holy moses det var hun så overhovedet ikke. I hvert fald ikke i forhold til hendes søster, som suverænt er verdens største amme monster.

Amme monstret i Thailand

Før vi tog til Thailand var jeg ellers bange for at hun var ved at vælge amningen fra. Hun gad det ikke rigtig, og blev hurtigst distraheret hvis jeg forsøgte. I en lang periode kunne jeg faktisk kun amme hende i vores soveværelse, hvor der ikke er alt for mange sjove ting at holde øje med.

I Thailand slog hun så fuldstændig om, og blev til verdens største amme monster. I de 4 uger vi var der tror jeg, at jeg fuldammede hende i de 3 af dem. Det har jeg skrevet lidt mere om her.

Et lille kræsent amme monster

Hjemme igen begyndte hun igen at indtage fast føde, men på ingen måder på niveau med før vi tog til Thailand. Et slag på tasken: her i huset hedder det 50 % amning og 50 % fast føde.

Og den første føde hun indtager bliver nøje udvalgt af den lille dame. Hun er nemlig blevet yderst selektiv med hvad hun putter i munden, og ved udemærket godt hvad der smager godt. Så jer der ude der satser på at BLW er vejen til et alt spisende barn. Må desværre skuffe jer. Kræsne BLW børn findes bestemt også.

Frugt ryger ned hurtigere end jeg kan skære det. Ost elsker hun også. En rugbrødsmad med leverpostej er også nam nam og rør æg til morgenmad er også et hit. Al andet mad bliver betragtet med stor skepsis, og ofte kommer det ikke længere end til hendes hånd, hvor det bliver most og undersøgt nøje. Måske slikker hun lige lidt på det. For så at smide det på gulvet. Især grønsager, som hun før elskede, har det med at lide denne grumme skæbne.

Suk altså.

Når kalorie behovet dækkes ca 50 % af amning, så skal der noget mælk indenbords, når man er 11 måneder gammel, og det har hun så primært valgt skal indtages om aftenen og om natten.

Nat amning og nattevagter

Jeg er helt holdt op med at tælle hvor mange gange jeg ammer om natten, og jeg vil vove den påstand, at jeg efterhånden næsten gør det i søvne. Jeg er i hvert fald ikke sønderligt påvirket af de mange nat amninger om dagen.

Så egentlig er det ikke noget problem, og hvis det ikke var fordi at jeg lige om lidt, faktisk allerede i aften, skal i nattevagt, så ville jeg lade hende selv styre den afvænning.

Desværre betyder nattevagt jo at jeg i de næste 3 dage ikke er disponibel for litervis af natbabs, og da farmand ikke er udstyret med samme evne til at lave mælk, så betyder det nul mælk til den lille dame. Altså nul babse mælk.

Farmand har nemlig bevæbnet sig til tænderne med masser af modermælkserstatning og rene sutteflasker, og så selvfølgelig masser af tålmodighed og en formodning om at søvn bliver en by i Rusland.

Jeg håber virkelig at mit lille amme monster, og farmand selvfølgelig , klarer weekends manglende natbabs til UG med kryds og slange. Kryds lige fingre.

PS Ebba Elviras dragt hjemmestrik og strikket efter min nyeste opskrift. Den er lige netop sendt til test strik, og jeg håber opskriften kommer til salg her i løbet af marts. Hendes body er fra Gro, og kan købes lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om egostrik, de to første arbejdsdage og alene tid