Om at være 10 måneder og en stor vuggestue pige

Strikkeopkrift // Lille Rosas popcorndragt

littlevintageknitsSå er der endelig nyt på Littlevintageknits og jeg løfter også sløret for mit næste strikke opskrift projekt. Læs med i indlægget her.

Lille Rosa popcorn dragt er klar til salg på Littlevintageknits

Endelig er der nyt på Littlevintageknits. Nu er Lille Rosas popcorndragt endelig klar til salg. Det har taget sin tid. Men det har været et omfattende projekt, som faldt sammen med julen og ferie i Thailand. Men nu er den endelig klar, og jeg håber i vil tage godt i mod den, og jeg glæder mig vanvittig meget til at se hvad i får lavet.

I kan købe den på lige her.

Strikkevideoer

Ligesom med mine andre opskrifter, så følger der også til denne en video med der viser en udvalgt teknik. Denne gang viser jeg hvordan jeg strikker mine popcorn på dragten. Nogle gange er det frygteligt svært at forklare en teknik på skrift, så alle kan forstå det, og netop derfor har jeg valgt at begynde at lave små videoer, der viser de enkelte teknikker. Videoen kan du finde lige her. Hvis der er nogle strikketeknikker i godt kunne tænke mig at vise jer, så skal i endelig sige til.

Nye strikke opskrift planer

Jeg har også netop nu startet på et nyt strikke projekt, som gerne skulle komme til salg på Littlevintageknits her i løbet af marts, hvis alt går vel.

I har været så vilde med de små flæsebloomers, som i kan købe lige her,  at jeg har besluttet mig for at lave en lille dragt med små søde flæser på numsen. Jeg er indtil videre helt vild med den, og jeg håber i bliver lige så glad for den som i har været for de små flæsebloomers.

Og bare rolig selvom jeg starter arbejde lige om lidt har jeg masser af planer for Littlevintageknits. Der kommer måske til at være lidt længere i mellem mine opskrifter, men jeg lover jer at de kommer. Mit hoved er nemlig helt fyldt op med masser af ideer til strikkeopskrifter.

PS. Versionen på billedet er strikket i Sandnes’ alpakka/silke blanding i farven majsgul. Det er simpelthen det lækreste garn, og jeg glæder mig til Ebba Elvira kan passe den. Der går desværre lidt tid endnu. Det var en version jeg selv teststrikkere og den blev lidt større end først regnet med. Køb det fx lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være 10 måneder og en stor vuggestue pige