En nem mor nederdel // Gør det selv med Olinesmor

Historien om Lille Rosas popcorndragt

popcorndragtannonce

Jeg havde egentlig håbet, at jeg kunne nå at have Lille Rosa popcorndragt færdig inden jeg tog til Thailand, men sådan skulle det åbenbart ikke være. Læs om hvorfor, og om hvordan en opskrift bliver til i indlægget her.

Historien bag Lille Rosas popcorndragt

Lille Rosas popcorndragt har efterhånden været længe undervejs. Tror jeg strikkede først version helt tilbage i september. I starten var det bare en dragt med stropper, men da jeg var halvvejs fik jeg lige pludselig den ide, at det i stedet skulle være en dragt med ærmer, og da jeg ikke var helt tilfreds med det jeg havde strikket indtil videre, så var der kun en ting at gøre: at trævle op og starte helt forfra.Processed with VSCOcam with a1 preset

Om teststrikkeri

En månedstid senere var Lille Rosas popcorndragt færdig, og klar til at blive skrevet, og sendt til teststrik. Uden at lyde selvfed, så var jeg faktisk ret så begejstret for resultatet. Den var blevet lige det jeg havde håbet på.

Til jer der tænker hvad er en teststrikker, kan jeg sige det er en person, som strikker opskrifter op før de bliver til salg. Tjekker for små fejl, kommer med feedback og tjekker og str er helt hen i vejret.

Teststrikkerne har denne gang ligesom mig selv, været ramt af jule travlhed og sygdom, og derfor er der kun et par stykker af dem der er færdige. Desuden har jeg også måtte lave indtagningerne til benene helt om. Jeg troede ellers jeg havde opfundet en helt igennem genial måde at få afsluttet Lille Rosa popcorndragt, men desværre det som stod lysende klart for mig, var der overhovedet ingen af teststrikkerne der forstod. Og så var der kun en ting at gøre. At skrive opskriften om. Det gjorde jeg her den anden dag, og den version er nu sendt til et par test strikkere, som alligevel ikke var helt færdige. Så nu venter jeg på deres tilbage melding. Håber denne version også giver mening for teststrikkerne.

Om at blive helt færdig

Selvom jeg er meget utålmodig med at få opskriften til Lille Rosas popcorndragt til salg, så har jeg besluttet mig for at tage den lidt med ro, og afvente alle teststrikkere, og når de er færdige skal jeg selv have tid og ro til at få den ordentligt færdig.

Den fejl begik jeg nemlig med de små flæsebloomers.

Der var jeg nemlig lige hurtig nok på aftrækkeren. Næsten alle teststrikkere var færdige og alle var meget begejstret for opskriften. Desuden var der mange ivrige strikkere, som gerne ville i gang med at strikke dem, så selvom jeg overhovedet ikke havde tid, så blev de en sen eftermiddag, mens Oline var pacificeret foran Dora the explorer og Ebba Elvira krøb rundt mellem mine ben, gjorde jeg opskriften færdig. Stor fejltagelse. Endte nemlig med at sætte en opskrift med små fejl til salg.

Virkelig pinlig i min verden, også selvom jeg ved det er noget der sker for selv de bedste strikke designere. Kigger jeg fx i min Sandnes hæfter, så er der en hel a4 side med rettelser vedlagt, og jeg har personlig også selv fundet et par fejl i et par strikkebøger.

Men det ændrer ikke på, at det er en fejl som jeg vil forsøge ikke at gentage. Derfor er udgivelsen Lille Rosas lille popcorndragt også udskudt til jeg kommer hjem fra Thailand, og til jeg har tid til at give opskriften den tid og opmærksomhed som sådan en fortjener og kræver.

Håber i har tålmodighed til at vente på den.

PS. Ebba Elviras lille hue kan du købe opskriften på her. og hendes fine prikkede body lige her.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nem mor nederdel // Gør det selv med Olinesmor