Året der gik på Olinesmor og lidt om vores nytåraften

Solhatte tid // Test af Etsy mønster

solhatteaffiliate

Lige om lidt er det solhatte tid for vores vedkommende, og derfor har jeg syet solhatte til begge piger, så de er klar til at modstå den thailandske sol . Mønsteret er købt hos Etsy, og i den forbindelse har jeg lavet en lille anmeldelse til jer.

For noget tid opdagede jeg til min store rædsel, at jeg fuldstændig havde glemt at købe solhatte til pigerne. Oline havde en fra da vi var i Vietnam, men den var hun selvfølgelig vokset ud af.

Som altid var Etsy min ven i nødden, og i løbet af et par minutter havde jeg fundet et solhatte mønster, downloaded det og printet det ud. Simpelthen så smart.

Et par timer senere havde jeg 2 stk solhatte klar til pigerne.

Solhatte mønsteret er nemt at gå til og ligesom andre Etsy mønstre kommer det med en fin og detaljeret sy vejledning, som på trods af den er på engelsk, alligevel er nem at forstå pga billederne.

Solhatte mønstret er nemt at sy. Det kræver ikke mange sy kunstskaber, og hvis man støder på problemer, så kan man hurtig finde hjælpe i syvejledningen.Udover at være nemt, så er det også meget hurtigt at sy. Er man først fortrolig med mønstret tager det max en halv time.

Jeg syede str 6-12 måneder og 3-10 år, og begge solhatte passer pigerne rigtig fint.

Det eneste jeg vil anbefale at man ændrer ved solhatte mønstret er at man stryger vliseline på skyggestykket. Ellers bliver det altså alt for slapt i det og hænger ned i ansigtet.  Syede først en uden og den næste med, og med blev altså klart bedre.

Stoffet jeg har købt på Ebay, hos denne sælger. Som udover masser af prikket stof også har meget andet fint stof. Og så bliver det sent fra England, dvs ingen told og moms oven i prisen.

Selve mønstret kan købes lige her.

God fornøjelse med solhatte syningen.

PS Ebba Elviras dragt er faktisk også et Etsy mønster. Har testet det lige her og det kan købes på Etsy lige her. Stoffet er købt lige her.

Processed with VSCOcam with a1 preset

4 kommentarer

 • Julie

  Jeg elsker dette mønster og fik det heldigvis købt! Men jeg kan simpelthen ikke greje om sømrum er inkluderet i mønstret? Kan du huske hvad du har gjort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Sømrum er næsten altid inkl i de fleste udenlandske mønstre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Øv øv øv – man kan ikke længere købe dette mønster på etsy?! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Nej åbenbart ikke. Øv øv. Det var ellers så fint

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik på Olinesmor og lidt om vores nytåraften