Hårbånd til babyer, små piger og til de voksne

Vuggestue start og om at være 9 måneder

vuggestueaffiliate

Ebba Elvira er blevet 9 måneder og lige om lidt lurer vuggestue starten. Det er ikke noget jeg ser frem til med glæde og egentlig har jeg lyst til at stikke hovedet i busken, og lade som om at det der vuggestue start bare var en ond drøm, som jeg vågner af lige om lidt. Men det er det desværre ikke, og jeg må se den i øjne. 

Min 9 måneder gamle baby

Ja så blev min lille baby lige pludselig 9 måneder, og lige om lidt er hun vel ikke engang en lille baby mere. Suk altså det er næsten ikke til at bære. Min sidste baby.

Hun er altså bare heller ikke særlig baby agtig mere. Hun kravler, rejser sig op af alt, og står mere og mere stabilt. Hun spiser rigtig mad, og gør de så godt. Hun ammes stadig, men det bliver også mindre og mindre. Bare ikke om natten, der er hun ufattelig babse glad.

Er blevet spurgt flere gange om hvor længe jeg vil amme hende, og til det svarer jeg altid, at det ved jeg ikke. Har ikke nogen plan, udover at jeg ammer hende så længe det føles rigtig for både hende og mig. Oline ammede jeg til hun var 14-15 måneder, måske ammer jeg Ebba Elvira længere. Måske ikke.

Hun er også lige pludselig blevet stor. Fik hende vejet og målt for et par uger siden, og da målte hun 72 cm og vejede 8,6 kg. Lige om lidt vokser hun ud af hendes Petit Bateau bodyer i str 74. Det føltes som om det var i går at jeg tog dem i brug.

Lige om lidt bruger hun str 104 og smækker med dørene som sin søster. SUK.

Om vuggestue start

Ja så er der jo også den der vuggestue start. Puhhh ha bare tanken giver mig kvalme. Den gang Oline skulle starte i dagpleje var det helt okay for mig. Selvfølgelig savnede jeg hende, og jeg syntes da også at det var lidt mærkeligt at en fremmed skulle passe hende, men alt i alt så var det faktisk helt okay. Jeg glædede mig til at komme tilbage på arbejde, og min barsel med Oline var tiltider røvsyg, og dagene meget lange.

Sådan har jeg det overhovedet ikke med Ebba Elvira. Jeg får det decideret dårligt i hele kroppen, når jeg tænker på at andre skal passe hende, og at jeg skal efterlade hende uden mig i en stor vuggestue. Min lille fine tillidsfulde pige. Det er altså kun hendes mor (og til nøds hendes far) der kan passe hende. Det kan de altså overhovedet ikke finde ud af i en vuggestue.  Ved virkelig ikke hvordan jeg skal kunne undvære hende 30 timer om ugen. Får ondt i maven bare ved tanken.

Denne gang har jeg også nydt hvert sekund af min barsel. Tiden er fløjet afsted, og kunne snildt bruge en ekstra time eller to i døgnet. Der er alt for meget strik der skal strikkes, tøj der skal syes, cafe latter der skal drikkes og veninder der skal snakkes med. Aner virkelig ikke hvordan jeg skal presse 30 timers arbejde ind i min allerede meget travle uge.

Ebba Elvira skal starte i vuggestue i samme institution som Oline går i. Egentlig ville jeg gerne have hende i dagpleje. Er bare mest til dagpleje konceptet, når det kommer til de helt små, men rent praktisk så lader det sig bare ikke gøre at skulle aflevere to steder, og skulle møde på arbejde omklædt kl 7. Så derfor faldt valget på vuggestue.

Heldigvis er Olines institution et dejligt sted, og Ebba Elviras kontakt pædagog er end da en som har været på Olines stue, og hende har jeg fuld tillid til. Så det skal nok gå trods alt.

Men lige nu tror jeg at jeg vil stikke mit hoved ind i busken og i den næste månedstid lade som om at det der vuggestue i virkeligheden bare er en ond drøm, og at min lille baby for evigt vil være min lille baby.

Ebba Elviras dragt er hjemmestrik, og desværre strikke uden opskrift. Hendes strømpebukser er fra Tinycotton. Skoene er fra Bisgaard og hendes body er fra Petit Bateau

Processed with VSCOcam with a1 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbånd til babyer, små piger og til de voksne