Verdens fineste små strikkede flæsebloomers

En billig kjole til en stor pige

kjole

Så går den vilde kjole jagt, Oline er nemlig snart vokset ud af alle hendes kjoler.

En bestemt pige

Er jeres piger også kjole piger? Det er Oline nemlig og en meget bestemt en af slagsen. Hun vil kun gå i kjoler. Ikke bukser og heller ikke nederdele. Kjolerne skal helst være i jersey, ellers strammer de hende, og så skal der helst være vidde i skørtet. De må gerne enten være lilla eller lyserøde, og hvis der lige er et lille tryk med noget fra Frozen, så er det bare top dollar.

Udover nederdele og bukser, så nægter hun også at gå i strømpebukser for tiden. Hun går helt bananas hvis hun får dem på. De strammer mener hun (selvom jeg har købt en virkelig stor str), og så bliver hun ved med at rette på sømmen ved tæerne, som hun aldrig mener kommer til at sidde helt rigtigt. Hun gør sådan set det samme med strømper, men de strammer i det mindste ikke. Så dem kan jeg nemmere få hende til at acceptere, og det bliver hun jo ligesom også nødt til. Nok lidt for koldt at gå uden strømper i dette vejr. Havde dog en lærer på mit gymnasie, som gik barfodet året rundt, så måske man alligevel skulle overveje den mulighed for husfredens skyld !!!!!

Så lige for tiden går hun kun i hendes uld leggings fra Fub og Poppy Rose. Dem er hun til gengæld helt vild med.

Ja så nu er den jagten gået ind på den iflg den lille dame den perfekte kjole. Jeg har lært af bitter erfaring at alle tøj køb skal konfereres med chefen (a.k.a Oline) inden jeg trykker køb. Ellers ender det bare med skrig og skrål, og en meget frustreret mor.

Nogle vil måske mene at jeg giver hende lidt for meget magt, og det ikke er noget en næsten 4 årig pige skal bestemme. Og det kan da godt være, men i min verden vælger man sine kampe med omhu, og den her kamp kan jeg sådan set godt undvære. Men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke håber at hun med tiden udvikler et lidt bedre tøj smag.

De 6 kjoler

Indtil videre er disse 6 kjoler godkendt af den lille dame. I kan nok gætte jer til hvilken en hun især er vild med. Behøver jeg overhovedet skrive det, for det giver vel næsten sig selv. Suk.

Mini Rodini kjolen er jeg helt selv vild med. Og så er modellen bare rigtig god til Oline. Den er smal i det og klæder hende rigtig meget, og så er der vidde i skørtet, og det er i Olines verden et kæmpe plus. Den bliver ikke klikket hjem endnu. Udsalget starter lige om lidt, så mon ikke den snart kan købes med lidt rabat. Det tror jeg lige, at jeg venter lidt på.

Leopard kjolen fra Ellos er så fin, og da Olines ynglings farve er henholdsvis lyserød og leopard, så er den jo helt perfekt. Og så er den mega billig.

Den prikkede også fra Ellos, er også noget vi kan lide. Prikker er altså altid et hit. Uanset om det er til mor eller datter.

Den sort hvide og den med scooterne er begge fra Next. Next er jeg helt vild med. Priserne er helt i bund, og indtil videre er kvaliteten helt ok til prisen. Er du også vild med billigt børne tøj så kan det altså virkelig anbefales at kigge forbi.

Billigt børnetøj

I det hele taget er jeg vild med billigt børnetøj. Især til Oline, som har det med at ødelægge tøjet inden jeg når at blinke med øjnene.  Så hvis du har andre tips end de gængse som H&M, Lindex, Zara og Next, så sig endelig frem. Elsker gode tips om billigt tøj.

 

 Kjole fra Next til 125 kr // kjole fra Ellos til 90,5 kr // kjole fra Next til 146 kr // kjole fra Ellos til 90,5 kr // kjole fra H&M til 129 kr // kjole fra Mini Rodini til 335 kr

 

2 kommentarer

 • Ha ha! Her har vi også en meget bestemt dame når det kommer til tøj, hun er dog meget til lidt af det hele, så ikke ren kjolepige… her er det nok nærmere tyl der hitter aller mest, og så er det ligegyldigt om det er kjole eller nederdel, jo mere tyl, jo bedre – og er det med Frozen, ja så kender du selv svaret – ALT dur…. suk!

  Og den med bare tæer har vi jævnligt diskussioner omkring – en af pædagogmedhjælperne i hendes børnehave, går nemlig i både shorts og bare tæer, året rundt…så svært at overbevise om at man SKAL have strømper og sko på 😉 Her er største problem dog altid navlen… tøj må ikke stramme på navlen – Basta! Så her bliver leggings, strømpebukser, nederdele osv sirligt rullet ned UNDER navlen… Åh, hvor har de store problemer i en lav alder… hvad skal det ikke ende med 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ha ha hvor sjovt og dejligt at jeg ikke er den eneste med en pige med meget kraftige meninger om tøj.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens fineste små strikkede flæsebloomers