Væk fra den der hverdag // turen går til Thailand

Verdens fineste små strikkede flæsebloomers

flæsebloomersannonceEr du lige så forelsket i flæsebloomers, som jeg er, så er det nu du skal læse med. Jeg har nemlig lavet en strikke opskrift på verdens fineste små flæsebloomers.

Historien bag verdens fineste små strikkede flæsebloomers

Jeg har altid elsket flæsebloomers til små søde ble numser. Det ser altså ret så yndigt ud. Jeg har indtil nu kun gjort det i den syede af slagsen, men så for noget tid siden fik jeg ideen til hvordan de syede flæsebloomers kunne konverteres til strikkede flæsebloomers.

Ikke langt fra tanke til handling og nu et par måneder senere er opskriften nu klar.

Om at lave strikke opskrifter

At lave strikke opskrifter er altså et langsommeligt og hårdt arbejde, som kræver rigtig mange timer. Derfor bliver jeg stadig tosset oppe i mit hoved, når jeg ser hvordan folk bare blæser højt og flot på ophavsretten. Det er simpelthen så respektløst. Så husk det næste gang i er fristet til at dele en opskrift eller tage i mod en delt opskrift. Det er altså det samme som at stjæle.

Det er faktisk noget der har overrasket mig rigtig meget. Altså hvor lang tid det tager. Det er ikke noget man bare lige gør på en lørdag formiddag. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange timer jeg fx har brugt på flæsebloomers opskriften.

Og så synes jeg også altid det er mega nervepirrende at sætte dem til salg. Tænk hvis i hader dem. Tænk hvis de er fyldt af fejl. Tænk hvis i bare synes jeg er en forbandet amatør, som bare sælger jer noget lort. De tanker fylder faktisk rigtig meget.

Heldigvis har jeg indtil kun modtaget ros, og jeg har et indtryk af at folk er glade for mine opskrifter. Jeg har i hvert fald aldrig fået andet at vide.

Men alligevel så er jeg hver gang lidt nervøs.

Det færdige resultat

Men nu har jeg altså så trykket på udgiv, og opskriften er klar til salg. Jeg er selv meget tilfreds med opskriften. Har aldrig set noget lignende før, og det er faktisk noget der betyder meget for mig. At det er en forholdsvis unik ide, at lave strikkede flæsebloomers. Desuden den er forholdsvis nem og hurtig at strikke, og resultatet er altså noget så fint.

Hvis i kunne tænke jer at prøve opskriften, så køb opskriften lige her.

Hvad med fremtiden

Lige om lidt starter jeg jo på arbejde, og så ved jeg virkelig ikke hvordan jeg skal finde tiden til at udvikle opskrifter. Jeg har stadig lysten og tonsvis af ideer oppe i hovedet, men der er bare lige det der koncept tid, som jeg ikke helt er gode venner med.

Men nu må vi se hvad fremtiden bringer. Har i hvert fald en lille legedragt med masser af popcorn klar lige om lidt, og så har jeg også en dragt med flæser på pindene for tiden. Den bliver så fin. Glæd jer.

flæsebloomers3

 

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk fra den der hverdag // turen går til Thailand