En Little Ediths romper og lidt om strikke planer

Disney Junior julekalender og Doktor Mcstuffins
annonceSå er det blevet december og dermed julekalender tid. Vi ser ikke nogle af de traditionelle som vises på tv. Jeg gider ikke se dem, og Oline er nok lige lille nok endnu, og desuden vises de også på tidspunkter, hvor hun gerne skulle ligge i hendes seng og putte sove.

Disney junior på Youtube

Derfor har vist kastet os over Disney Juniors julekalender på deres egen Youtube kanal. Her vises hver dag små afsnit med de populære figurer, som optræder på Disney Junior. Perfekt til de helt små, som måske ikke kan holde fokus ret lang tid af gangen. Oline har i hvert fald indtil videre været ret så begejstret.

Disney Junior på Facebook

Udover at jule på deres Youtube kanal, så er der også masser af jule sjov og konkurrencer på deres Facebook side hver evig eneste dag. Der er masser af mulighed for at vinde fine præmier fra Disney Junior universet. Nu kan man fx vinde en DVD med Doktor Macstuffins og Lamse. Det eneste du skal svar på er hvilket dyr Lamse er. Hvis er i tvivl, så hjælper jeg gerne: Lamse er et får. Så skynd jer ind og deltag.

Doktor Mcstuffins

Og apropos Disney junior universet, så har Oline fået en tidlig lille julegave fra Disney Junior, og lad mig bare sige den faldt i meget god jord. Nemlig en Doktor Mcstuffins dukke incl Lamse og en dyre ambulance. Oline er meget fascineret af Doc Mcstuffins og har allerede erklæret at når hun bliver stor, så vil hun være en Doktor Mcstuffins. Hun er også meget optaget af, at jeg er sygeplejerske, og dermed Doktor Mcstuffins hjælper. Tror vist jeg skal have forklaret hende at i den virkelige verden er det omvendt !!!!

Til jer som ikke har stiftet bekendtskab med Doktor Mcstuffins endnu, så kan jeg sige at det er en sød lille pige, som leger dyre doktor for bamser og andre tøjdyr sammen med hendes små hjælpere Lamse og Stuffy. Hun både diagnosticerer dem og sørger for de bliver raske igen, det gør hun bla ved hjælp af den store bog om skidtmads. Ret så sødt, og jeg tror efterhånden jeg kan alle afsnittene uden af.

Tv vaner

Som jeg har skrevet før, så har vi et ret afslappet forhold til tv her i huset. Jeg ser det som en naturlig del af det at være barn i 2015, og så længe det ikke tager overhånd, så er det altså et fint supplement til alle de andre ting Oline foretager sig. Jeg ved godt at i flg de kloge hoveder, så er det nærmest en katastrofe, og at vores børn næsten bliver sociale sinker og motoriske neanderthalere pga tv og Ipad. I min verden hedder det alt med måde. Og så nægter jeg generelt også bare at have dårlig samvittighed over ting som andre pådutter mig, at jeg skal have dårlig samvittighed over. Jeg synes ligesom at min dårlig samvittighed kasse er rigeligt fyldt i forvejen. Så ingen grund til at proppe mere i den.

Som i kan se på billederne, så var det ikke kun Oline som blev vældig begejstret for Doktor Mcstuffins gaven. Det gjorde Ebba Elvira også. Til Olines store frustration. Hun var nemlig overhovedet ikke klar til at dele ud af Doktor Mcstuffins gaverne. Er godt nok spændt på hvordan de to damer for fremtiden skal enes om legetøjet. Nå den tid den sorg, nu vil Oline og jer nemlig se dagens afsnit af Disney Juniors julekalender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Little Ediths romper og lidt om strikke planer