8 måneder og stadig dejlig som bare pokker

Bloomers, flæser og andre gør det selv projekter

Har du set at jeg har samlet alle mine DIY oppe i menu’en? Det har jeg gjort for at det skal være nemmere at finde lige nøjagtig den DIY du leder efter.

DIY’s er noget som jeg kommer til at sætte lidt mere fokus på her på bloggen. Mine DIY’s er faktisk nogle af de mest læste indlæg her på bloggen, så det er åbenbart noget i efterspørger rigtig meget. Hvis der noget i godt kunne tænke jer en DIY på, så sig endelig frem, så laver jeg måske lige netop den DIY du står og mangler.

De er alle til fri afbenyttelse. Deler du på sociale netværk, så brug gerne #olinesmor eller tag mig, så kan jeg nemlig se hvad i får lavet. Det elsker jeg.

Flæse sweat a la Olines mor

DIY

Diy til en fin sweatshirt med flæse ærmer. Find DIY lige her

Smock bloomers a la Olines mor

bloomers

Verdens fineste små bloomers. Fantastisk nemme og sy, og pga smock syningen kan de bruges længe. Perfekt til en varm sommerdag med bare ben eller om vinteren hvor du bare bruger et par barm uld strømpe bukser under.  Find DIY lige her.

Bloomers a la Olines mor

bloomersolinesmor

Min mest populære DIY. Nemme bloomers, som ser fantastisk ud på en lille ble røv. En klassiker, som man aldrig går galt af.  Fin DIY lige her.

Verdens nemmeste nederdel

diynederdel

Vil du gerne sy en nederdel, men mangler et mønster, så klik lige her. Den er uden tvivl verdens nemmeste nederdel. Eneste den kræver er en helt almindelig symaskine, og et symaskine kørekort.

Flæse leggings

flæsebuks6

En DIY til hvordan du kan pifte kedelige købe leggings op med en fin flæse eller to. Meget nemt, og kræver ikke andet end en almindelig symaskine og et symaskine kørekort. Find DIY lige her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måneder og stadig dejlig som bare pokker