Min første Emery Kjole

Petit Bateau bodier med 25 % rabat

petit bateau

affiliateElsker i også Petit Bateau bodier? Så har jeg et lille shoppetil jer. Dreamforkids.dk Har nemlig 25 % på alt indtil i aften kl 23.59 med koden HURRA. Bla kan du få denne 5 pak, som nok er min absolut ynglings. Den har vi efterhånden haft i flere forskellige størrelser, og jeg tænker at jeg skal klikke den næste str hjem inden i aften.

Så der er god mulighed for at få fyldt op i jeres Petit Bateau lager. Dreamforkids.dk har også masser af andre fine ting, så kig forbi og se om der ikke skulle være noget der fristede.

Har skrevet mange gange om min kærlighed til Petit Bateau mange gange før her på bloggen. Det er min ultimative ynglings body, og det er faktisk næsten det eneste mærke vi bruger efterhånden. Smukke farver, fantastisk pasform og så kan de vaskes igen og igen uden de mister synderligt meget farve.

God fornøjelse med mit lille shoppetip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første Emery Kjole