Juletøj til den lille babypige

En fantastisk uge og om en barsel der snart er slut

barselDet er lige pludselig gået op for mig at min barsel lakker gevaldigt mod enden. Det stod for alvor klart for mig da jeg i forrige uge var på besøg på min arbejdsplads for at aftale det nøjagtige tidspunkt, og vilkårene for min tilbagevenden. Har jo alligevel været væk i 1 år og 3 måneder, når jeg engang vender tilbage sidst i februar.

Så i skrivende stund har jeg ca 3 måneder tilbage. Det selvfølgelig også en rum tid, men når jeg tænker på hvor hurtigt det sidste år er gået, og især de næsten 8 måneder Ebba Elvira har været en del af vores liv.

Følger nærmest jeg knipsede med fingeren og vupti så var der gået 8 måneder. Har aldrig oplevet noget lignende før.

Da jeg var på barsel med Oline gik tiden MEGET langsomt. Jeg kedede mig enormt meget, og da jeg startede på arbejde var det på nogen måder en lettelse. Tænkte den gang at det der barsel nok bare ikke var mig.

Sådan er det dæleme ikke den her gang. Tror ikke jeg har kedet mig et sekund de sidste 8 måneder. Har haft fuld fart på og har seriøst haft alt for få timer i døgnet. Kunne sagtens have brugt dobbelt så mange timer i døgnet. Snildt. Og så elsker jeg bare at være på barsel.

Og selvom jeg ikke ligefrem frygter at komme tilbage til arbejde efter min barsel er slut, så er det heller ikke noget jeg glæder mig vildt meget til. Har faktisk nok et lidt ambivalent forhold til det at starte arbejde igen. For selvom jeg elsker mit arbejde og savner mine kollegaer helt vildt meget, så kan jeg godt mærke at jeg ikke savner at skulle ud af døren tidligt om morgen, at skulle få to vagt planer til at passe sammen, og så synes jeg virkelig også at det er mærkeligt at andre skal passe Ebba Elvira. Sådan havde jeg det heller aldrig med Oline.

Måske har jeg end da haft lidt for travlt i denne her barsel. Det kan jeg nogle gange godt tænke. Har seriøst haft nogle uger, hvor jeg har skulle noget hver evig eneste dag, og nogle gange har jeg måske simpelthen glemt at nyde min lille pige.

Derfor har jeg også sat tempoet ned her på det sidste. Ikke mere baby svømning, ikke mere baby gymnastik og ikke flere legestue besøg. Nu vil jeg bare fokusere på at nyde den sidste tid af min barsel mig og Ebba Elvira har sammen. Nyde at tulle rundt i nat tøj hele ugen, at kunne hente Oline tidligt og drikke kakao til endnu et afsnit af Doc Mcstuffin (tror snart jeg kan den store skidtmads bog uden ad) eller Sofia den første.

Denne uge har derfor været helt stille og rolig. Kun en enkelt aftale, og resten af ugen har bare forgået her hjemme. Med morgenhår og sutsko og min glade fantastiske pige. Det er altså fandme livet.

PS. Ebba Elviras body er fra Lindex. Desværre er den her model udsolgt, men hold øje for de laver altså mange fine ting. Hendes dragt er hjemmestrik. Opskriften er fra Debbie Bliss og opskriften kan købes lige her. Den er simpelthen så fin, nem at strikke og en fantastisk pasform. Kysen er mit eget design, og opskriften kan købes lige her.

 

 

2 kommentarer

  • olinesmor

    Alle links virker fint her. Er det strik dragt linket du ikke kan få til at virke?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

    Linket til den fine dragt fungere desværre ikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletøj til den lille babypige