Om at genfinde juleglæden og jul i tivoli

Verdens bedste strømpebukser til børn og babyer fra Collégien

Collégien

annonce

Kender i Collégien? Hvis i ligesom mig er storforbrugere af strømpe bukser, men altid har problemer med at finde fine farver, så bliver i nødt til at lære Collégien at kende.

Vi er som sagt storforbrugere af strømpebukser. Ebba Elvira har næsten aldrig bukser på, men altid bloomers eller dragter, enten hjemmesyet eller hjemmestrikket, og så skal der altså nogle strømpebukser til.

Vi har mange forskellige mærker i skuffen, men vores favorit er altså dem fra Collégien. De er dyrere end mange andre mærker, men de er altså så lækre, at jeg gerne giver det ekstra for dem. Og så meget som vi bruger dem, så kan det altså godt forsvares.

De er dejligt tykke i det, de har en fantastisk god pasform og så holder de godt på farverne trods mange x vask. Men det er faktisk ikke det bedste. Det bedste er nemlig de mange farver de kommer i. Det synes jeg nemlig tit er et problem. At strømpebukser fra andre mærker tit kun produceres i meget kedelige farver, og tit i et meget begrænset udvalg. Hvis man vil have andre farver end grå og rosa, så har man seriøse problemer.

Men sådan er det ikke hos Collégien, her findes du en kæmpe palet af farver, og jeg har altid meget svært ved at begrænse mig. Kunne simpelthen købe dem alle sammen.

Collégien forhandles desværre kun få steder i Danmark. Det eneste online sted jeg har kunne finde er hos Asta og Alfred, som desværre kun har et meget begrænset udvalg. Ellers ved jeg at Limonade på Frederiksberg har dem i deres fysiske butik. Der har jeg i hvert fald købt i foråret.

Hvis man vil kunne vælge i mellem hele deres kollektion, så er man nødt til at handle på deres egen webshop, hvor du kan finde hele deres fabelagtige farve palet.

Hvis du skal shoppe Collégien, så husk at de er meget små i størrelsen. Ebba Elvira bruger en 68-74 og passer lige nu en str 1 år, og det har hun faktisk gjort de sidste par måneder.

 

 

 

13 kommentarer

 • […] om min kærlighed til Collegien, som efter min er verdens bedste strømpebuks. Læs indlægget lige her Det var i ikke uenig med mig i, men i var flere som på Instagram nævnte at de var til den dyre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise bertelsen

  Rosa petit Jesus, embrun og miel Dore. De er helt fantastiske….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette majgaard

  Jeg er stor fan af strømpebukser til børn men har som dig haft svært ved at finde nogle ordentlige og i de rette farver. Ville elske at vinde farverne miel dore, apricot og embrun til min lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fra Paris! Jeg er halv dansk og laeser dig på instagram!
  Jeg elsker også Le collegien og vil onske et par charbon, pain d’épice og crocodile!
  Tusind tak og knus fra Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] PS. Husk at du kan vinde 3 stk Collégien strømpebukser i en valgfri farve lige her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Wow hvor ser de fantastiske ud. Jeg leder stadig efter det perfekte mærke til min 3-årige. Synes jeg har været igennem en del, men ikke dem her endnu, så krydser virkelig fingre for at få lov at afprøve dem. Jeg ville ønske mig farverne: collants CROCODILE, Pain d’epice og Collants Zink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har luret på de strømpebukser så længe at vi er nødt til at få afprøvet dem herhjemme! Skulle jeg være så vanvittigt heldig at vinde så vil jeg gerne have farverne Vieux Rose, Miel Doré og Embrun. De er simpelthen for lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Vil elske at vinde strømpebukser nr 2 og 3 og 4 på billedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hostrup

  Årh manner! Karla mangler såååå meget nye strømpebukser. Og du har helt ret, der mangler ensfarvede fine strømpebukser i butikkerne. Overvejede på et tidspunkt at starte en strømpeproduktion på den baggrund, ha ha.
  Jeg kan godt lide: Gaillac, Unvergessliche Rose og Nuit Etoilée, og så må det hellere være str. 5år hvis de er så små i størrelsen.. hun bruger 104 normalt.
  Deres sutsko er faktisk også rigtig gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Gule og blå strømpebukser til mine 2 drenge ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke en lækker Giveaway. Hvis jeg skulle være så heldig, vil det ende med farverne: Rhubarbe, Embrun og Gaillac

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg ville elske at vinde strømpebukserne i farverne; Miel Doré, rose petit jésus, gaillac 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville elske at eje Miel Doré, Embrun og Mon Général til min lille babydreng ❤️❤️❤️ Pigefarverne tør jeg slet ikke begynde at kigge – det ender galt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at genfinde juleglæden og jul i tivoli