Snot, tænder og om kun at være et menneske

Lille Vilmas popcornkyse

popcornkyse

annonceSå er jeg klar med endnu en lille strikke opskrift, og denne gang blev det til en lille popcornkyse eller Lille Vilmas popcorn kyse, som jeg har valgt at kalde den.

Opskriften er ret nem at strikke, og fordi den strikkes med et relativt tykt garn, så er den meget hurtigt strikket. Denne her er er strikket i en dobbelt tråd Engleuld fra Tusindfryd. Fantastisk garn, og så kommer det i de fineste farver. Jeg er virkelig fan.

Popcornkysen kan sagtens strikkes af en forholdsvis nybegynder. Det eneste du skal lære er at strikke popcorn, og det er altså ganske nemt, når man først har fået det lært. Ellers er teknikkerne meget simple.

Hvis der er nogle teknikker i mine opskrifter du finder svære, så prøv at kig forbi mine  strikke turtorials. hvor jeg viser flere forskellige teknikker. Der ligger ikke helt så mange endnu, men jeg lover der kommer flere, og i dag er der lige blevet tilføjet, meget apropos og relevant for denne opskrift, hvordan jeg laver popcorn. Så er du simpelthen bare klar til at strikke en fin popcornkyse. Find popcorn turtorial lige her.

Hvis i ser videoen så får i også lige lov til at høre Ebba Elviras råben. Hun ville nemlig meget gerne være med i videoen.

Hvis i har ønsker til turtorials eller andre strikke relaterede videoer, så sig endelig frem.

Popcornkyse opskriften kan som altid købes på min hjemmeside lige her, hvor du udover den fine popcornkyse også finder masser af andre fine opskrifter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snot, tænder og om kun at være et menneske