7 måneder og en vaskeægte charmetrold

Nye bodier fra Petit Bateau og Mini Rodini

bodier

affiliate

Så er det tid til nye bodier. Vi har netop taget str 74 i Petit Bateau og 68 i andre mærker i brug. Ja hun er stadig en lille fis. Tror faktisk hun er mindre end Oline var, da hun var 7 måneder gammel, og hun var end da født en måned for tidligt.

Hun ligner åbenbart sin mor, for jeg er nemlig også en lille fis.

Når en størrelse er taget i brug, så plejer jeg at begynde at købe næste str ind, så den ligger klar til brug. Nogle gange går det jo stærkt med at vokse, og så synes jeg det er rart bare at kunne pille dem ud af skabet.

Jeg har skrevet det før, og skriver det gerne igen: Petit Bateau er altså vores favorit mærke, når det kommer til bodier. Jeg elsker deres farver, fin smal pasform (brede bodier duer bare ikke til min smalle pige) og så klarer de fint 60 grader, hvis der er ekstra genstridige pletter der skal væk. Og så synes jeg faktisk også de er rimelig billige. Især hvis man køber deres sampakker.

Derfor er det også primært dem jeg har handlet ind. På det område er jeg altså lidt konservativ, når man ved noget dur, ja hvorfor så prøve noget andet.

Denne gang har jeg dog kastet mig ud i en enkelt Mini Rodini body, den fersken farve går lige i mit hjerte sorbet elskende hjerte. Den passer perfekt ind i resten af hendes garderobe.

Den stribede kortærmede body også fra Mini Rodini, har jeg virkelig også overvejet. Elsker bolche striberne, men kortærmet body når det er vintertid, er nok ikke særligt praktisk, så jeg lader den være, og måske klikker jeg den hjem, når vinter udsalget engang starter.

Hvad er jeres ynglings bodier? Er i ligesom mig tro mod et enkelt mærke eller køber i lidt hist og her?

Petit Bateau kan i Danmark bla købes lige her.

2 kommentarer

 • Lone

  Hej
  Vi er også fan af Petit Beteau til min lange slanke pige. Et tip: flere sampack på bud ved littlevillagepeople. Ingen spons blot glad for jeg har gjort en god handel og hvis det kan bruges af andre også.
  Tak for en god blog. Rigtig god aften.
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak for tip. Har før handlet hos littlevillagepeople så vil da lige tjekke dit tip ud. Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 måneder og en vaskeægte charmetrold