Strikkede baby futter og krøllede baby'er

Prikkede bloomers og en baby der powernapper

prikkedebloomers1 prikkedebloomers2

INDLÆGGET INDEHOLDER SPONSOREDE PRODUKTER

Hun ser måske sød og udskyldig, men i virkeligheden er hun en meget irriterende baby der powernapper for vildt.

2 x 20 min blev det til i dag. Hun stod op kl 06. Sov igen fra 8.00 til 8.20 og så igen fra 13.00 – 13.20, og kl 17.30 blev hun så ellers lagt til at sove. Hun sov som en sten det sekund jeg lade hende ned. Lille bandit.

Jeg er ellers rimelig vant til hendes powernapper tendenser, men den her dag slår alligevel næsten alt. Så slemt tror jeg aldrig det har været før.

Jeg trøster mig med at hun sover godt om natten, kun afbrudt af et par amninger, som for hendes vedkommende næsten foregår i søvne. Og så sover hun til ved 6 tiden næste dag, så det skal jeg selvfølgelig ikke klage over. Og heldigvis er hun også forholdsvis glad. Bare man gider underholde hende, så smiler hun over hele femøren, men forsøger du at få lidt mor tid, så har hun en helt særlig sirene, som hun straks sætter i gang. Det er simpelthen ikke til at holde ud.

Men alligevel for fanden Ebba Elvira 2 x 20 min. Selvom du er sød og sover godt om natten, så er det altså alligevel lidt for meget. Må man bede om 3 x 20 min i morgen. Tak.

Selv om man er en powernapper, så kan man jo godt være velklædt, og ser hun ikke noget så yndig ud i hendes prikkede bloomers fra Gro. De er fra deres basis kollektion, som kommer her den 6. nov. Du kan finde dem lige her. Jeg tror næsten de er min favorit fra deres basis kollektion.

Husk at deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 1000 kr til Gro’s basis kollektion med masser af prikker lige her.

Hendes strømpebukser fra MP strømper. De kan bla købes lige her.

Striktrøjen er hjemmestrikket. Mønstret hedder Rajas raglan, og kan findes i bogen “Babystrik på pinde 3,5-4” af Lene Holme Samsøe.

Kysen er også hjemmestrik. Opskriften er en gammel vintage opskrift, og kan desværre ikke købes nogle steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkede baby futter og krøllede baby'er