Gro basic aesthetic dots

Billigt baby tøj # 2

H&M

Så er der igen billigt baby tøj på bloggen, og denne gang er jeg gået amok på H&M, hvor de faktisk har ret så mange fine ting fortiden.

 Jeg synes H&M svinger rigtig meget. Nogle gange kunne jeg købe hele butikken, og andre gange ikke så meget som en eneste ting. Især bliver jeg æder rasende, når de vælger at producere halvdelen af deres sager i kunststof. Til overtøj er det jo helt fint, men til tøj som skal være tæt på kroppen, så er det altså bare ikke godt nok. Så kan det godt være at det er billigt baby tøj, men der springer jeg sgu altså over.
Denne gang  er jeg især helt vild med den strikkede orange kjole, og jakken med det liberty agtige print. To helt fantastisk ting. Jakken koster kun 179 kr og kan købes lige her.
Overvejer virkelig om jeg ikke bare skulle købe den i en str hun sandsynligvis ville kunne passe til foråret. Lige nu har hun jo absolut intet at bruge en jakke til.
Kjolen kunne jeg også sagtens finde på at købe i en størrelse, som vil passe hende, når hun engang kan gå. Kjoler er nu engang bedst til baby/børn der kan gå. Den koster forøvrigt 149 kr og er lavet af bomuld, så halleluja ingen kunststof.
Af andet billigt baby tøj har jeg også fundet de fine strikkede grå

leggings, en fin prikket jakke (surprise!!!) og små fine strikkede futter. Især er jeg her helt vild med farve kombinationen og pom pom’en. Den ide har jeg tænkt mig at stjæle til et par hjemmestrikkede uld futter snarest muligt.

Når man har en hastig voksende baby, så er man altid på jagt efter bodier, og til en pris på 179 kr for 3 stk, så kan alle vist være med. Og så er de end da fra H&M’s CONSCIOUS kollektion, hvor bomulden er økologisk.

 

1 kommentar

  • Det kunne godt se du til jeg lige skal et smut ind og se på deres baby pige tøj. Jeg kiggede på drengetøjet den anden dag og lige pt kan jeg ikke finde en eneste ting der, hvor jeg plejer at kunne tage det hele med hjem. Men det ser ud til det de har til piger lige nu er rigtig sødt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gro basic aesthetic dots