Mød frk powernapper

Små rille bloomers

sma?rillebloomers1 sma?rillebloomers2

ANNONCE

Så er jeg klar med min 5. strikke opskrifter. 3 kraver og en hue er det blevet til, og nu kommer der også et par små fine bloomers. Denne gang har jeg dedikeret mine strikkerier til de små drenge, som jeg faktisk synes er blevet lidt forsømt, når det kommer til fine strikke opskrifter. Der jo masser af drenge mødre der ude, som er lige så tossede med fine strikke sager, som de mange pige mødre, og dem vil jeg altså gerne lave lidt til, og har faktisk allerede en krave opskrift i hovedet, så de små savlende drenge også kan blive savle klar.

Opskriften er faktisk rigtig gammel. Strikkede dem til Ebba Elvira for længe siden, og vi har været så glad for dem. Har lige siden da haft lyst til at få opskriften skrevet ned, og nu skulle det så endelig være.

Så selvom opskriften egentlig er tænkt som en drenge opskrift, så kan de altså også sagtens strikkes til piger. Så vælger man selvfølgelig bare nogle lidt mere pigede farver.

Opskriften er rimelig nem og enkelt. Jeg har forsøgt at forenkle opskriften meget, så der ikke er for mange teknikker i brug. Det skal måske ikke være dit første strikke projekt, men har du et par strikke projekter bag dig, så kunne disse små bloomers sagtens være et projekt for dig.

Køb opskriften lige her.

Glæder mig til at se jeres projekter på Instagram.

3 kommentarer

 • Nanna

  Nu så jeg lige det her lidt ældre indlæg, efter at have spist dit hjemmestrik (og Ebba!!) med øjnene i et stykke tid – du har bare så god smag og ville ønske jeg kunne rulle min lille dreng i ebbas garderobe, men den går vist ikke for hans far desværre! Kunne du ikke lokkes til at komme med nogle gode tips til drengestrik/farver og sæt, måske a la ‘sådan ville jeg klæde min drengebaby’? Så får du en endnu større virtuel fan!! :)))
  – Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Juhuu – tak 🙂 Har lige fået at vide jeg venter en dreng. Vi har en pige i forvejen og havde troet vi skulle have en pige mere – havde nemlig glædet mig til alle de fine pigesager jeg skulle strikke. Så JA TAK til fint drengestrik (Synes nemlig også der mangler lidt på det område)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Det synes jeg nemlig også. Håber at lave flere fine små mønstre til drenge

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød frk powernapper