Ebba Elvira og sutten

En dejlig weekend

danseprinsesseVi har bare haft en helt fantastisk weekend. En weekend uden planer, og en weekend hvor vi alle fire bare var sammen. Når begge forældre er i besiddelse af jobs hvor der ikke er noget der hedder automatisk weekend fri, så lærer man altså at sætte pris på de weekender, hvor vi alle kan være sammen. Især nu hvor jeg lige pludselig kan se en ende på min barsel. Der er heldigvis lidt tid endnu, men jeg kan lige pludselig mærke virkeligheden puste mig gevaldig meget i nakken. Og det er dæleme ikke en virkelighed jeg glæder mig specielt meget til.

Derfor nyder jeg også bare disse stunder ekstra meget. Stunder hvor der er tid til at hoppe i sengen i ført hav prinsesse kostume og til bare at lave spontane ting, som fx en gå tur ind til byen, hvor der blev spist store mængder yoghurt is, og nydt det gode september vejr.

Især Oline nyder virkelig weekender som denne. Hun nyder virkelig den ro det giver at have begge forældre hjemme. Jeg er jo meget alene med pigerne, og det giver jo unægtelig en lidt anden stemning i hjemmet, når der er to voksne i stedet for kun en, og et større overskud til det enkelte barn.

Det giver også lidt mere tid til Ebba Elvira. Jeg synes nogle gange hun lider lidt under at Oline er ekstremt god til at tiltrække sig opmærksomhed, og så kombineret med at hun bare er en tålmodig og nem lille pige, ja så er det bare Oline der trækker det længste strå, når det kommer til voksen opmærksomhed, når jeg er alene med dem.

Efter sådan en dejlig weekend er jeg max klar til en uge, hvor pigernes far skal arbejde rigtig meget, så jeg har lige været den heldige vinder af en pseudo græs enke status. Det skal nok gå, men det bliver sgu altså lidt hårdt, og jeg kommer nok til at sove rigtig godt om natten, når jeg dog får lov af min lille nat spisende baby. Godt man efterhånden næsten kan amme i søvne !!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebba Elvira og sutten