Leonoras lille krave

Hvor blev håret af?

knittedplaysuit knittedplaysuit1I går sad jeg og kiggede mine billeder igennem på min telefon, og lige pludselig slog det mig “Hvor fanden er Ebba Elviras hår blevet af”. Tror faktisk jeg næsten havde glemt hvor mørk håret og hvor meget hår hun havde på hovedet da hun blev født. Men det var jo virkelig meget, og jeg husker i starter hvor mærkeligt jeg syntes det var at vaske håret på min lille baby.

Faktisk er det lidt sjovt med det hår. For jeg husker ikke ret meget for min 2 timer gispe/presse fase, for den var dæleme ikke sjov. Men husker det meget klart at jordemoderen mens hun undersøger mig forneden siger meget højt “Jeg tror hun har meget mørkt hår”. Hun roder så lidt videre og siger så “Nej jeg tror det måske er lyst, men meget er der i hvert fald”. Det var altså lidt surrealistisk. At ligge der med stængerne i vejret, total udmattet og med en jordemoder i gang med at kigge dig dybt op i skridtet samtidig med man lige får en melding om ungens hår farve.

Nå men tilbage til det jeg egentlig vil sige.

Nemlig hvor blev håret egentlig af. Til det kan jeg sige, at det er der faktisk stadig. Det er bare ikke mørkt mere og derfor er det ikke så tydeligt mere. Nu er det mere over i den ginger tone, og det nye hår der kommer ud er ligefrem helt hvidt. Selvfølgelig er det i siderne og i baghovedet blevet slidt ret meget, hvilket har efterladt hende med en hanekams agtig frisure, men hår det har hun altså stadig.

Faktisk er det lidt sjovt. For i flg min mor skete nøjagtig det samme for mig. Jeg blev født med masser af mørkt hår. Inden jeg var et år havde jeg fuldstændig blondt hår, og inden jeg blev 10 år var det helt mørkt igen, og hvis man ser bort fra den købe røde farve jeg render rundt med i dag, så er det faktisk helt mørkt inde under.

Så det bliver spændende om det samme sker for hende. Det må tiden vise, og indtil da vil jeg bare nyde hende lige ginger hanekam.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leonoras lille krave