Skør med Jake og Piraterne

Leonoras lille krave

ANNONCE

leonoraskrave leonoraskrave1Jeg har begået endnu en lille savle smæk opskrift. Denne gang hedder den Lille Leonoras krave. Leonora er nemlig Olines andet fornavn. Vi bruger det bare aldrig, og det har heller ikke været meningen. Hun har det bare fordi jeg synes det er smukt, og så hed min oldemor Leonora.

Opskriften er igen inspireret af gamle strikke opskrifter, og selv om den ser kompliceret ud, så er den faktisk meget nem at strikke. Det eneste der måske kan volde problemer er måden den lukkes af på, men til det formål har jeg lavet mig en lille youtube video, som du får link til, hvis du køber opskrifter.

Faktisk er alle mine krave opskrifter fantastiske begynder opskrifter. De er nemme at strikke, kræver ikke meget garn, og så får du alligevel et sødt og brugbart resultat ud af det. Noget som jeg virkelig fandt svært at finde dengang jeg lærte at strikke.

Hvis du sidder med en lille dreng og tænker “Jeg vil da også have en krave til min søn”, så fat mod. Jeg er faktisk også ved at lave en lille drenge krave. Dem jeg indtil videre har lavet er nu nok alligevel lidt for tøsede til en lille dreng. Så hav tålmodighed. Regner med at have den klar inden for en måneds tid.

Husk at hvis du støder på problemer mens du strikker, så kan du altid skrive til mig på Olinesmor@live.com, så skal jeg nok forsøge at hjælpe dig videre.

Opskriften på Lille Leonoras  krave kan du finde lige her.

PS. Hvis du undrer dig over at der står annonce i toppen, så er det forbi der er kommet nye retningslinjer fra forbruger ombudsmanden ang skjult reklame, og forbi jeg jo sådan set har en kommercielt interesse i dette indlæg, så skal jeg skrive det på en måde, så det står lysende klart for jer. Skal nok skrive lidt mere om det en anden dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skør med Jake og Piraterne