Ny taktik

Skør med Jake og Piraterne


ANNONCE

Kender i det når ens børn bare bliver besat af en tegnefilm? Her har det skiftet meget. Vi har været igennem Dora, Diego, Mascha og Bjørnen, Carebears, Supertrio etc etc. Ja jeg kunne blive ved. Fælles for dem alle er at Oline elsker dem, og jeg ender med at hade dem.

Lige fortiden er det Jake og Piraterne der har hendes ubetingede kærlighed.

Og derfor var der også en lille dame, som blev en anelse ekstatisk, da posten den anden dag bankede på med en meget særlig gave til hende. Nemlig et Jake og piraterne piratskab, som vi har fået i anledning af at Disney Junior kanalen viser et speciale afsnit af Jake og Piraterne, der hedder “Jake og piraterne på Ønskeøen. Den store erobning af Ønskehavet”. Her bliver den gode Jake kaptajn på skibet Colossus.

Skibet har nu fået æres plads midt i vores stue. Moderen kan ikke helt finde ud af om det passer ind i resten af interiøret, men pyt Oline er glad, og så er jeg også glad.  Skibet bliver der leget med fra morgen til aften.  Og hun har allerede overtalt mig til at købe flere figurer til skibet. Det var nemlig kun Jake der fulgte med, og nu hvor Smisk er ynglings figuren, ja så kunne moderen ikke stå for de store bedende brune øjne, så ja nu er Smisk også på vej hjem til os, og klar til at flytte ind i det store piratskib.

 Special afsnittet vises henholdsvis lørdag den 19. september og søndag den 20. september kl. 09, kl. 13.05 og kl. 17. Har du ikke Disney Junior kanalen så er der heldigvis masser af andre afsnit af Jake og Piraterne at se på deres hjemmeside

 

Så ved jeg da godt hvad vi skal lave i weekenden.

YO HO VÆRSGO
PS. I kan faktisk vinde et skib helt magen til og masser af andre fine præmier. Kig forbi lige her og deltag i konkurrencen. Jeg har i hvert fald allerede deltaget for den der talende Dr Mcstuffin dukke vil nok lige give en lille dame store julelys i øjne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny taktik