6,8 kg og 66 cm's ren og skær lækker baby

Strikket savle smæk og en lille legedragt

bobletexturehat

Har ryddet op i Ebba Elviras tøj. Der var efterhånden en del hun ikke kunne passe, og en masse som hun endelig nu kan passe.  Det var altså lidt en blandet fornøjelse. For selvom det er dejligt at hun kan passe mange af de fine ting jeg har lavet til hende, så betyder det jo også at hun er vokset ud af noget andet. Og det er altså lidt nostalgisk at pakke det væk. Endnu et tegn på at min baby lige om lidt snart ikke er en baby længere. Den tanke har jeg meget svært ved at klare.

En af de ting jeg fandt i gemmerne var denne fine dragt, som jeg syede for meget længe siden. Nu kan hun endelig passe den, og jeg glæder mig til at putte hendes små tykke lår i den i morgen.

Opskriften til den kan købes lige her, og er du bare en smule fix på fingeren, så kan den syes af de fleste.

Kysen med bobler er jo mit eget design, og opskriften kan købes lige her.

Savle smækken er også eget design, og opskriften på den kommer også meget snart til salg. Den er simpelthen så fin, og jeg tror næsten den er min favorit bla de mange savle smækker jeg snart har strikket til Ebba Elvira.

Og nu hvor vi er ved strikkede savle smækker, så kan jeg glæde de drenge mødre, der synes mine savle smæk opskrifter måske er lige tøsede nok i det, at jeg meget snart også kommer med en drenge savle smæk. Glæd jer den bliver så fin.

Den hvide body er fra ynglings body mærket Petit Bateau, og er fra den fineste sampak med forskellige hvide bodyer. Den kan købes lige her.

PS. Jeg har sat Ebba Elviras tøj til salg på min salgs profil på instagram. Der er stadig masser af fine ting, og der kommer løbende flere ting til. Så kig forbi.

Indlægget indeholder affiliate links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6,8 kg og 66 cm's ren og skær lækker baby