Little vintage knits

Onde mor

vinterskoKender i det når det går op for en at man bare har været total onde mor. Det gjorde jeg i hvert fald her den anden dag. Det kom sig af at jeg snakkede med min veninde om børnesko og om at hendes datter vokser ud af hendes sko inden hun nærmest kan nå at give hende dem på.

Sådan var det ikke her fortalte jeg så. Oline har haft de samme sko i nu 1/2 -1 år, og passer dem stadig, så jeg mente ikke at den stod på sko køb sådan lige med det samme.

Så kom vi til at snakke om hvordan jeg egentlig vidste det. Jo jo jeg mærker da bare efter hvor hendes tæer er når hun har dem på. Og så kom det store chok. Det er jo åbenbart helt og aldeles forkert. For i følge hende (og den viden har hun fra en meget klog sko dame her i Odense), så krøller de små pus bare deres små bøjelige tæer sammen, så den metode var absolut intet værd.

Tror i lige jeg fik travlt med at komme hjem. Først måle Oline fod. På den rigtig måde. Ned i en papkassen. Hælen godt op i mod kanten, og så sætte en streg. Og så gik jeg ellers i gang med at måle alle hendes sko. Og resultatet var virkelig nedslående. Hendes kondisko manglede 2 mm til at være for små, hendes termostøvler 1 mm og allerværst stå det til med hendes gummistøvler. Som hun end da havde haft på samme dag. De var dæleme 5 mm for små.

Tror i lige jeg fik verdens dårligste samvittighed, og følte mig så verdens ondeste og dummeste mor. Godt nok er jeg nok ikke den første eller sidste der laver den fejl, men alligevel for fanden altså Camilla. Den burde jeg nok have set komme.

Nå men det betyder så også at onde mor nu skal ud og købe sko for en mindre formue. Alt skal stort set skiftes ud.

Termo støvlerne fra Aigle havde vi sidste år, og dem var vi meget glade for, så haps, de er hermed på vej hjem til os.

Vi skal også have nye sut sko til børnehaven, og da jeg har en lille dame, hvis ynglings farver er lyserød, lilla og leopard, så skal leopard skoene fra Petit Nord.

Og Apropos lyserød, så kommer vi nok ikke uden om den farve, og derfor må disse lyserøde gummistøvler fra Pom Pom, og de er tilmed billige. Kun 229 kr.

De her prikkede støvler fra Angulus har jeg været forelsket i meget længe, og nu er de endelig kommet i butikkerne. Jeg er lidt i tvivl om vi skal springe dem over. Er simpelthen i tvivl om hun får dem brugt. Dem hun har nu i samme model, bare i en anden farve, har hun næsten ikke brugt, og nu er de næsten for små. Og de koster 950 kr og det er mange penge for et par sko, som kun kommer ud af skabet et par gange.

Heldigvis har Angulus været så søde også at lave dem i voksen størrelse, og jeg mangler faktisk et par vinterstøvler, så måske prikkerne alligevel lander her på matriklen en dag. Bare i en str 39 i stedet for en str 25.

VI skal også have fat i et par rigtige vinter støvler. Sidste år havde vi et par fra Angulus, og dem var vi også ret glade for. De blev godt nok ikke brugt særligt meget pga den varme vinter, men når de var i brug holdte de Olines fødder tørre og varme. Men måske skulle man prøve noget andet i år. Fx dem her fra Naturino. Synes de ser dejlig varme ud. Måske ikke så kønne, men praktiske og så er det faktisk heller ikke så dyre.

Hun skal også have nye sneakers. Vi ender nok med de sædvanlige Adidas Superstar

, men dem her fra Nike er altså bare max fede, så dem drømmer jeg lidt om. De er bare hamrende upraktiske med deres snørebånd. Godt nok taler Oline hver dag om at hun vil lære at binde snøre bånd, men selv om viljen er der, så tror jeg alligevel ikke helt at de små fingre er der endnu, hvor der kan bindes snørebånd. Så ja vi ender nok med Adidas Superstar, mens vi fortsat og drømmer om Nike.

Puhhhh tør slet ikke tænke på hvor mange penge de sko indkøb løber op i. Og så fortæl mig lige, at jeg ikke er den eneste der har lavet den fejltagelse????

Indlægget indeholder affiliate links

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little vintage knits