Prinsesse in spe

Little vintage knits

elviraslilekrave

Så er Little Vintage knits klar til at sælge strikke opskrifter. Dog er udvalget meget begrænset i starten. Ja rent faktisk ligger der kun en opskrift til salg lige nu, nemlig  lille Elviras krave, som simpelthen er den sødeste lille krave, inspireret af gamle vintage strikke mønstre, og også den perfekte begynder opskrift.

I løbet af næste uge kommer der både en lille fin kyse og en krave mere. Og i fremtiden forhåbentlig masser af andre fine opskrifter. Mit hoved er i hvert fald ved at eksplodere af gode ideer.

Det har været meget angst provokerende at sætte min opskrifter til salg. Jeg er jo kun en sølle amatør, som har fået den tossede ide at lave strikke opskrifter. Tænk hvis i overhovedet ikke kan lide dem, og hvad værre er tænk hvis i synes i har spildt jeres penge på mine amatør opskrifter. Håber dæleme ikke det er tilfældet.

Men nu er der trykket på åbne knappen og så må jeg se hvordan det går. Jeg håber i hvert fald i vil tage godt i mod alle mine opskrifter.

Så shop så løs og del endelig jeres resultater med mig på instagram. Brug de relevante hashtags som nævnt i opskriften. Glæder mig til at følge med.

Og husk hvis i støder på problemer undervejs er i altid velkommen til at skrive på mig på Olinesmor@live.com så skal jeg hjælpe jer så godt jer kan.

For my english speaking readers I can tell you that my knitting patterns will be available in english as soon as possible. Just need to find the time to translate them.

2 kommentarer

  • Dorthe L Rasmussen

    Hej
    Hvor er det bare så ærgeligt at man i din webshop ikke har mulighed for at handle, når man ikke har Visa, PayPal og andre udenlandske kort.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse in spe