Billigt drengetøj # 1

Sommerferie

sommerferie1Så starter sommerferien for Olines vedkommende sådan rigtig. Faktisk har den allerede været startet sådan en lille smule de sidste par uger. De fleste af Olines venner i børnehaven startede nemlig allerede ferie der, og så gav det ikke skide meget mening at aflevere hende i en halv tom børnehave med kun babyer. De fleste børn var nemlig vuggestue børn, og som Oline udtrykte det “mor jeg gider ikke lege med babyerne”. Så hun har faktisk været hjemme ved mig de fleste dage de sidste 3 uger.

Og det har faktisk været helt ok. Selvfølgelig har der også været en del at se til, og mor tiden har været barberet ned til en time eller to om aftenen, men har også virkelig nydt ikke at skulle afsted om morgen, og bare sidde i nattøj sammen med hende det meste af formiddagen og stene til Dora eller hvad vi nu finder på at lave.

Det har bloggen også baret præg af, og jeg har slet ikke fået skrevet så mange indlæg som jeg plejer. Jeg kan også se at mange af jer enten er taget på ferie eller nyder livet andre steder end foran computeren, så i har nok heller ikke ligefrem savnet mig.

Men nu starter hendes ferie for alvor, og hun skal faktisk ikke i børnehave de næste 4 uger. De første 2 uger er jeg alene med hende. Selvfølgelig ikke hele tiden, hendes far har jo fri engang i mellem, men ind til om 2 uger skal han passe hans arbejde, og så går han ellers også 2 uger på ferie. Desværre arbejder han ligesom mig inden for en branche for 3 ugers sammenhængende ferie er en umulighed, i hvert fald i højsæsonen for ferie, så vi må nøjes med 2 uger sammen.

Vi har ikke de store planer ud over en tur i sommerhus. Måske en tur i Legoland, og så skal vi nok besøge noget familie i Sønderjylland. Ellers skal vi bare være sammen, og så ellers bare se hvad dagene bringer.

Det med sommerferie og forventninger til den, måske især forældrenes forventninger, har jo været en del debatteret her på det sidste. Om børn som kommer fuldstændig overstimulerede tilbage fra ferie, eller som bliver afleveret før ferien er slut, fordi forældrene er løbet tør for underholdning, og er bange for at barnet keder sig.

Faktisk kom jeg til at tænke meget over hele ferie konceptet efter at gave læst dette indlæg om barndomsminder. For hvad er det selv man husker som gode ting fra ens barndom og de tilhørende ferier. For mit vedkommende er det i høj grad nærheden og de små ting i livet. Faktisk er et af mine lykkeligste øjeblikke i min barndom de ferie dage, hvor jeg vågnede om morgen, og vidste at jeg absolut ingenting skulle ud over bare at hygge mig med min familie, og lave de ting som nu faldt mig ind at lave.

Det giver jo stof til eftertanke.

Og netop derfor har vi også skruet gevaldigt ned for forventninger til denne ferie. Det bliver med nogle øjne måske en kedelig ferie, og måske kommer vi alle til at kede os engang i mellem. Men ved i hvad, det har vi nok alle kun godt af.

Måske kigger jeg ind med et enkelt indlæg eller to i ny og næ, men ellers kommer jeg nok til at være en del fraværende, og regner først med at være tilbage med fuld skrue om 4 ugers tid.

Og kryds så lige fingre for godt vejr. TAK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt drengetøj # 1