En nem romper

Billigt drengetøj # 1

drengetøj

Nu er jeg den lykkelige ejer af to smukke piger, så egentlig har jeg ingen grund til at kigge efter lækkert drengetøj, og det er heller ikke noget jeg har beskæftiget mig særligt meget med her på bloggen, men det skal være slut nu. En af mine bedste veninde har nemlig en lille baby dreng i maven. Hun har ligesom mig en pige i forvejen, og derfor kan det godt være lidt svært lige i starten at finde ud af hvad dælen man giver sådan en lille fyr på. Derfor hjælper jeg hende lidt i jagten på lækkert drengetøj, og jeg er faktisk støt på en del, så det bliver nu en fast del af bloggen. Lækkert men samtidigt billigt drengetøj.

Første omgang er lidt en blandet landhandel. Både lidt til de store og til de små drenge. Til de store er der bla de gule sneaks. Hvis det ikke var fordi Oline havde rigeligt med sko, så havde jeg købt dem til hende.

Jeans skjorten har hun faktisk i forvejen, så den er i hvert fald også unisex.

Både Batman og Led Zeppelin t shirt’en er bare for cool, og ville faktisk også klæde både en lille dreng og en lille pige.

De grå strik leggings er fra Poppy Rose, og ja de behøves vist ingen nærmere introduktion her på bloggen. Dejligt at de også findes i drengefarver.

Army bukserne fra Zara har Oline faktisk haft en gang. Eller i hvert fald nogen lignende. Igen super cool til både drenge og piger.

Katte bukserne er fra min nye ynglings online butik, når det kommer til billigt tøj, nemlig Lindex. De er da alt for søde, og ville så meget klæde en lille baby dreng.

God fornøjelse med drengetøjs shoppingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nem romper