Billige baby og børne sager # 3

En fin billig kjole og tumle tid med Bobles og flyvende børn

nextkjole2nextkjole4Oline var for en uges tid siden så heldig at være inviteret med til Super Flying Kids’ show her I Odense med indlagt tumle tid med Bobles før showet. Hun tog sin mor, sin bedste ven Rosa og hendes mor (som tilfældigvis er en af mine bedste venner) med, og så lod vi ellers far og Ebba Elvira blive hjemme. Ebba Elvira er heldigvis ligeglad med om maden kommer fra babs eller flaske, så far var bevæbnet med flaske og erstatning, og så måtte babs og nutte få en fri aften.

Vi startede med lidt tumletid på alle Bobles’ fine tumle møbler og en rundvisning backstage hos Super Flying Kids Det synes Oline og Rosa var ganske sjovt, men intet kunne dog slå de hoppe borge og rutche baner som var opsat. Holy moses de piger var ustoppelige.

Kl 18.30 var det tid til Super flying kids show, og det var simpelthen det største hit hos Oline. Hun klappede og rockede med til musikken i stor stil. Tror aldrig jeg har set min lille pige være så optaget af noget før. Vi valgte dog at gå i pausen, da det allerede var længe over hendes senge tid, så tænkte jeg at vi hellere måtte stoppe mens legen var god, og vi drog glade og trætte hjem igen. Behøves jeg at sige at hun sov det øjeblik hendes hoved ramte hovedpuden.

Olines kjole er fra Next, og det er altså et mærke vi er blevet ret så glade for. Det er noget tid siden jeg lage en stor bestilling hos dem, og alle sagerne har nu været i brug op til flere gang, og er blevet vasket igen og igen. Nogle gange end da ved 60 grader, for at få diverse børnehave pletter af. Det hele er stadig pænt, farverne holder og pas formen er stadig som da jeg købte det.

Så mange anbefalinger her fra.

Og tak til Bobles og Super Flying kids for en skøn eftermiddag/aften.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige baby og børne sager # 3