Udsalg på Poppy Rose

En Little Evelyns

littleevelynsJeg får ikke helt produceret helt så meget strik for tiden som jeg ville ønske. Har simpelthen en mental strikke liste som efterhånden er temmelig lang, og så er der jo også lige det der med at jeg ikke må købe mere garn, før jeg får brugt noget af det jeg har liggende. Og det er altså lidt svært når der er så meget lækkert garn der frister.

Men det er lidt svært når Ebba Elvira om aftenen godt kan være lidt urolig, så går meget af aften tiden med at trøste, amme eller give sut. Om dagen har jeg næsten altid for meget på programmet til at jeg har tid til at sætte mig med strikketøjet. Desværre.

Men lidt bliver det da til. Og sidste nye færdige projekt er denne Little Evelyns legedragt fra Litttleedithknit.

Den er bare blevet så fantastisk fin, og det er bestemt ikke sidste gang den bliver strikket, og Littleedithknit’s opskrifter er kommet på den alen lange mentale strikke liste.

Den er strikket i en af mine favorit garner, nemlig Pickles extra fine merino i farven pudder. Den giver et fint jævnt strikke resultat selv for sådan en som mig hvor jævnhed ikke er den stærkeste side.

At jeg ikke altid strikker lige jævnt kan jeg godt mærke at det irriterer mig en smule. Jeg bliver mere og mere perfektionistisk når det kommer til min strikkerier, og jeg trævlede faktisk en del af denne op igen, fordi vende strikken der danner den buede form mellem benene bare ikke var blevet særlig pæn. Anden gang strammede jeg lidt mere til, og det hjalp en del, men jeg er faktisk stadig ikke helt tilfreds, men det kan godt være at jeg bare må lære at leve med at mine vendemasker kan ses en lille smule.

Dragten var rimelig nem at strikke, og opskriften var meget pædagogisk opbygget. Der er nogle forskellige teknikker du skal have styr på, men har du grundbegreberne i orden, så er det altså ikke noget som youtube ikke kan hjælpe dig med.

Som før skrevet det er absolut ikke sidste gang jeg har strikket en legedragt fra Little Edith knit. Skal lige have en cardigan af pindene og så skal der slås op til en Little Marys.

littleevelyns1

Er helt vild med ben åbningen og tryk knap løsningen. Virkelig smart. Havde aldrig tænkt at man kunne bruge tryk knapper i strik. Men selvfølgelig kan man da det. littleevelyns2

 Elsker deltaljen med den lille krave.

2 kommentarer

 • Lotte Uldal

  Hold nu op hvor er den bare fin Camilla WAUW! Og jeg ser absolut ingen ujævnheder! thumbs up

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   De er der Lotte tro mig :-). Men tak. Er også meget stolt af den ujævnheder eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på Poppy Rose