Om Skallerup klit og ferie i Danmark

Billige baby og børne sager # 2

billigttøjLeo leggings fra Lindex til ca 75 kr // Flæse bukser fra Lindex til ca 89 kr // Prikket body fra Lindex til ca 75 kr // Banan top fra Lindex til ca 67 kr // Stribe bluse fra Bakito til 150 kr // Blomstret kjole fra Next til ca 125 kr

Jeg har igen fundet en omgang lækkert, men billigt baby/børne tøj til jer. Denne gang er det meste fra Lindex, som jeg personligt selv lige har lagt en stor ordre, bla indeholdende den prikkede body i 5 forskellige størrelser. Man skal altså aldrig gå ned på prikkede bodier. ALDRIG.

Flæse bukserne har jeg også købt. Havde egentlig planer om at sy nogle selv, men må indse at min tid er knap, og når man købe sig til noget der er ret så fint til en billig penge, så sparer jeg altså kræfterne, og bruger min kostbare tid på noget, som jeg ikke sådan lige kan købe mig til.

På samme måde har jeg det faktisk lidt med body’er. Havde planer om at lære at sy bodier, og har da også syet en enkelt. Men resultater var mildest talt ikke særlig godt, især ikke når jeg tænker på hvor mange timer jeg brugte på det projekt. Øvelse går sikkert mester, men lige nu har jeg bare ikke tiden eller lysten til at øve mig.

Den stribede lang ærmede trøje er fra Bakito, og den ligger faktisk allerede og venter på at blive taget i brug. Den er bare så blød og lækker i det. Ville elske hvis den fandtes i min størrelse.

Leo leggings er efterhånden en klassiker, og da Oline ikke kan passe dem fra Marmar, som ellers er monster skønne, men desværre er de alt for bredde i livet, så må vi kaste os over dem her, som er fra Lindex.

God shoppe lyst

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Skallerup klit og ferie i Danmark