Skal jeg grine eller græde

Sommer tid

smockromper2smockromper1Hold da op sommeren er da lige pludselig kommet over os. Fantastisk. Men det betyder desværre er det er tid til at pakke Ebba Elviras strik væk. Noget af tiden i hvert fald. Heldigvis er meget af det stadig stort til hende, så jeg satser på at det ikke er blevet for småt, når det igen bliver koldere.

Heldigvis har jeg masser af andre lækre sager på lager til hende, som er lidt mere sommervenlige. Bla denne smock romper som blev taget i brug i dag. Hun passer den perfekt, og pga af stropperne som kan reguleres kan hun passe den længe, modsat andre rompere som har en mere begrænset leve tid. Ret smart når man har en lille baby som vokser med lynets hast.

Mønstret kan købes på Etsy lige her. Og er et fantastisk nemt mønster at gå til. Eneste tricky ting er smocken, men den er altså ikke så tricky, når man først finder ud af teknikken, så kører det bare der ud af. Jeg har brugt denne tutorial. Får du først styr på smock syningen, så vil jeg sige at næsten en hver kan sy den romper.

Det eneste jeg har lavet om på mønstret, det er at jeg har lavet åbning for neden. Det gør altså ble skiftene lidt nemmere. Det er nemt at gøre, bare forlæng stykket for neden en smule når du klipper ud, og sæt tryk knapper i. Og Voila så kan du nemt give en tør numse.

God fornøjelse med syningen.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg grine eller græde