Huxbaby

Operation billigt tøj

IMG_6089Det er jo efterhånden en føljeton her på bloggen, det med at finde lækkert og billigt tøj, som er egnet til en 3,5 årig børnehave pige, som har hang til mudder, snavs og tomatsovs.

Er efterhånden ved vejs ende, og har samlet en fin, men også billigt og børnehave venlig garderobe til Oline. Noget har jeg syet selv, noget er købt i highstreet butikker som Zara, H&M og Next, og andet er lidt dyrere sager, som jeg næsten altid finder på tilbud.

Sættet her, som hun faktisk blev sendt afsted i her til morges, er et godt eksempel på hvad jeg efterhånden har fået samlet sammen:

Nederdelen har jeg selv syet, og har vel kostet mig ca 25 kr i stof. Den har snart været vasket ved 60 grader flere gange, og hver gang har jeg fået den ren og pæn igen efter en hård dag i børnehave. Har lavet en lille DIY til hvordan du syer en lignende nederdel lige her.

Sweatshirten er fra Zara og koster kun 119 kr. Det er faktisk fra deres drenge afdelingen, hvor jeg efterhånden har fundet mange ting, som sagtens kan gå til piger, så husk deres drenge afdeling, selvom du er mor til en pige. Find den lige her.

Strømpebukserne er fra MP strømper. Når det kommer til strømpebukser, så betaler jeg gerne lidt ekstra for kvalitet. Oline er dybt uvenner med fx H&M strømpebukser, som i flg hende har en søm nede ved foden som driller hende. MP’s strømpebukser er faktisk de eneste hun tolerer. Det er altså verdens bedste strømpe bukser, og her i huset holder de i en hel sæson, trods meget intensivt brug. Jeg plejer at holde øje med når de forskellige netbutikker, som fører MP strømper, holder udsalg eller har særlige rabat koder, så slår jeg til og køber stort ind. Du kan bla købe MP strømpebukser lige her.

Skoene er fra Adidas, og vores total ynglings sneakers. Oline har snart haft dem i mange størrelser, og jeg tror slet ikke vi er færdige med dem endnu. Hun elsker dem, og er meget fascineret over, at jeg har et par magen til. Selvom de er hvide, så er det meget nemme at gøre ren. En våd klud og de er så gode som nye. Jeg plejer at købe mine lige her.

Indlægget indeholder affiliate links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huxbaby