Mønster mix kjole sag

Oline elsker og hader # 2

polkadotbluse1polkadotbluse2Oline elsker:

Kufferter, kasser og tasker. De skal fyldes med alt muligt lort hun går og finder, ellers laver hun en hjemmelavet babushka sag, hvor hun putter tasken i en kuffert, som så igen skal i en kasse eller større kuffert. Hvis vi ikke kan finde noget skal vi bare kigge i en af hendes utallige kufferter, kasser eller tasker.

At spise fisk og rejser.  Vi skal bare sige at det er en fisk eller reje muffar (morfar på olinsk) har fanget til hende, og så spiser hun det med stor vellyst. Eller rør hun det ikke.

Lille laban på netflix. Åhhh altså jeg kan snart alle afsnittene uden af.

Hendes “Let it go taske” (Oline kalder Frost for Let it go). Den følger hende OVERALT, og i den finder man hendes største skatte. Før var det en Hello Kitty taske, men den blev væk (oh skræk oh ve).

At være i sommerhus. Hun spørger næsten hver dag om hvornår vi skal i sommerhus. Og hvis du spørger hende, er det altså hendes sommerhus, og ingen andres.

Oline hader:

Når hendes taske, kuffert eller kasse ikke kan være i den taske, kasse eller kuffert hun har udset sig den skal være i. Hun bliver dæleme godt nok rasende, og forsøger desperat at få den til at passe i ved at lægge sig oven på den.

Tøj der strammer eller har irriterende sømme. Jeg har efterhånden kasseret halvdelen af hendes garderobe på den bekostning. Orker ikke at slås med hende hver morgen. Man skal vælge sine kampe med omhu.

Når hendes Hello Kitty cykel ikke vil som hun vil. Det tager hun som en personlig fornærmelse.

I det hele taget er det de små ting som hun hader og virkelig flipper ud over fortiden. Fx hvis mor hælder mælk på havregrynen, det ville hun gøre. Så er hendes dag fuldstændig ødelagt efterfølgende. Næste dag er det måske omvendt. Nogle gange parkerer jeg også bilen 10 cm fra hvor hun mener det skulle have været parkeret, så bryder verden altså også sammen. Mon ikke det er trods alderen der er på spil her.

PS. Oline sweatshirt er hjemmelavet, og du kan finde en DIY på den lige her.  Stoffet er fra Stofdepotet og kan købes lige her. Hendes nederdel er fra Mini Rodini.

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mønster mix kjole sag