Som dag og nat

Mønster mix kjole sag

colettekjole1colettekjole2colettekjole3I fredags tog jeg lidt af en risiko. Jeg tog nemlig til fredags fix med Line a.k.a Marapytta, med Ebba Elvira. Det var lidt af et sats, for jeg kunne lige så godt ende mig at bruge et dyrebart fredags fix på at amme og underholde 8 uger gammel end at sy.

Egentlig havde jeg derfor også besluttet mig for ikke at tage med, men så for en uges tid siden fik jeg akutte Marapytta abstinenser, og heldigvis trods et udsolgt fredagsfix kunne Line heldigvis klemme mig ind.

Alligevel var jeg nu lidt nervøs da jeg drog af sted, med stof og baby under armen. Havde sat ambitionen niveauet lidt lavt, og havde kun 2 projekter på tapetet, og jeg var da også mentalt forberedt på kun at nå det ene, eller kun et halvt hvis det gik virkelig galt.

Men heldigvis gik det helt igennem fantastisk. Ebba Elvira var yderst samarbejdsvillig, og sov faktisk igennem det meste af fredagsfixet. Hun var kun lige oppe et par gange for lige at charme og få en lille tår mælk.

Pga min lille fantastiske pige nåede jeg faktisk begge projekter, og det ene af dem er denne fine kjole til Oline. Er denne gang gået all in når det kommer til mønster mix og fine små detaljer. Lige da jeg var færdig med den var jeg lidt bange for at den måske alligevel var blevet lidt for vild til min smag, men nu hvor jeg har kigget på den i et par dage, er jeg faktisk blevet helt vild med den. Ikke sidste gang jeg har mønster mixet den.

Mønstret er Lines og hedder Colette. Hun sælger desværre ikke sine mønstre, men hold øje med hendes hjemmeside, hun barsler nemlig med en masse nye ting og sager.

Nr 2 projekt mangler lige lidt oplægning, og så skal jeg nok vise det frem. Kan godt afsløre at det er et ego sy projekt. Har nemlig lovet mig selv at jeg vil begynde at sy lidt mere til mig selv, men mere om det en anden dag.

2 kommentarer

 • Hvor er den blevet fin 🙂 jeg glæder mig til at se dit færdige ego-projekt. Jeg mangler også selv kun oplægningen. Men det haster jo ikke ligefrem med min bobbel. Jeg krydser fingre for at jeg får en lige så medgørlig bebs som Ebba Elvira, hun var da virkelig en mønsterbaby 🙂
  Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak Line. Din så også monster fin ud. Drømmer også om at lave en i liberty, må vist på jagt på ebay efter et godt tilbud. Ja hun var virkelig sød og medgørlig. Bedre fredags fix baby findes vist ikke :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som dag og nat