4,9 kg og 56 cm ren kærlighed

Prikker, en romper, lidt om syning og oprydning

prikketromper1prikketromper2Jeg er jo i gang med projekt ryd ud i min store mængde af stoffer, og det betyder jo at jeg må få syet noget ud af det, og her i weekenden blev det til endnu en romper. Dem er jeg altså temmelig besat af som i nok har opdaget, både i syede versioner, men så absolut også i de strikkede version. Har faktisk gang i en strikket version lige nu, og den tror jeg bliver rigtig god. Skal nok vise den frem, når den engang er færdig.

Denne her har jeg lavet før, men denne gang har jeg forlænget bærestykket en smule og lavet den lidt smallere. Ved ikke om amerikanske babyer er bredere end danske, men modellen er simpelthen absurd bred. Så hvis i kaster jeg ud i at sy den selv, og hvis i ikke er i besiddelse af verdens bredeste baby, så skal i nok lave den lidt smallere i det. Desuden har jeg lavet en lille rynke detalje med bindebånd ved skulderne. Det er simpelthen blevet så fint. Elsker at ændre mønstrene en smule og tilføje små fine detaljer.

Mønstret kan købes lige her. Stoffet har jeg købt hos en af mine utallige ynglings stof sælgere på Etsy. Desværre har de udsolgt af netop det her stof, men prøv at kig forbi. Der er så meget andet fedt stof. Men pas på det kan godt blive dyrt. Meget dyrt. Find butikken lige her.

Og apropos projekt ryd op, så gik jeg i gang med at rydde op i mine stoffer og alt mit garn i dag. Holy moses hvor har jeg meget. Især garn. Kunne nærmest åbne min egen garn forretning, og skal vist ikke købe garn de næste mange år. Så meget har jeg.

Ud over absurde mængder af stof og garn fandt jeg også de første bloomers jeg syede til Oline for snart 2,5 år siden. Det var altså fascinerende, at se hvad der er sket på den tid, hvor langt jeg er nået i forhold til mine evner ud i syningen. Syteknisk har jeg virkelig rykket temmelig meget, og min syglæde er bare blevet kæmpe stor.

Elsker simpelthen at sy, og elsker at lære nye ting, og at blive bedre til de ting jeg kan i forvejen. For jeg er helt sikkert ikke færdig med at lære. Mit næste mål skal være at blive bedre til at sy til mig selv. Det kommer nok til at koste lidt blod, sved og tårer, men lære det, det vil jeg fandme.

At jeg har nået så langt på er også et bevis på at hvis du sidder med en lille drøm om at lære at sy, så er det altså muligt at nå virkelig langt på kort tid, bare man har viljen og tålmodigheden til at lære, og gode evner med en opsprætter :-).

Så kom i bare i gang. Det er aldrig for sent.

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Julie

  Hej! Jeg har købt mønstret som du linker til, men er kommet i problemer… Kan det passe at forstykket er MEGET smalt/kort når den laves i en str 0-3 mdr? Jeg er nu nået til punkt 10 i brugsanvisningen, men jeg forstår simpelthen ikke hvad det er for en “pleats/læg” hun snakker om der skal sættes fast et eller andet sted… Er det de stykker hun kalder for side A og B og klippes ud sammen med underdelen og skal de sættes fast øverst på underdelen? Og skal man klippe 2 af hver slags?

  Jeg håber du forstår hvad jeg mener og har tid til at svare:)

  Vh Julie

  p.s er vild med dine bloomers og har allerede lavet et par med god succes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg synes faktisk det er meget bredt. Så du må gøre noget forkert. Der er både er for og bag stykke. Forstykket klippet til fold og bag stykket klippes X 2. Understykkerne skal rynkes så de passer til overstykkerne. Hjalp det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4,9 kg og 56 cm ren kærlighed