Min store pige

Verdens bedste body

petitbateauEbba Elvira vokser som ukrudt, og vi har allerede måtte pakke første omgang tøj væk, og tage noget nyt i brug. En meget underlig fornemmelse. Første tegn på at duften af lækker blød baby engang forsvinder og erstattes af sure tæer, rigtige lorte bleer og lang lemmede børne kroppe.

Vores favorit body har indtil videre været dem fra Petit Bateau. Faktisk har vi næsten ikke brugt andet. De er blevet brugt, smidt til vask, og hurtigt taget i brug igen. På den korte tid er de virkelig blevet vasket rigtig mange gange, og de ligner stadig nogle der lige er taget i brug. Bomulden er stadig dejlig blød, farven er som da jeg købte den og pasformen er uændret.

Nogle vil måske tænke Petit Bateau det lyder da lidt dyrt, men det synes jeg faktisk ikke de er. Pakken med 3 kort ærmede bodier koster fx 200 kr. Det er da virkelig ikke dyrt, og da næsten H&M  prisen, hvis man skal sammenligne med et mærke, som man normal betegner som billigt.

Så er jeg også helt forelsket i farverne og mønstrene. Sorbet, striber og lidt diskret print ja så går man altså ikke helt galt i byen.

Når du skal vælge størrelse, så husk at Petit Bateau er lidt småt i størrelserne, i hvert fald når det kommer til deres bodier. Især synes jeg de er meget smalle i det. Jeg købte str 54 til Ebba Elvira og dem passede hun ind til for et par uger siden (hun er nu lidt over 6 uger, og måler 56 cm). Hun passer dem nok stadig i længden, men maven den er simpelthen blevet en smule for tyk.

Petit Bateau’s egen webshop sender desværre ikke til Danmark. Hvilket er virkelig øv, for har man været i en Petit Bateau forretning i fx deres hjemland Frankrig, så vil man vide at det udvalg man kan købe i Danmark, er vand i forhold til, og priserne er virkelig endnu bedre end i Danmark. Så øv øv og 1000 x øv.

Heldigvis er der ved at komme en del forhandlere i Danmark. Jeg har selv personligt købt det meste af mit på Boozt.com, hvor de har et ret godt udvalg. Udover har Luksusbaby, Lekmer.dk, Littlecolombine og Gladerollinger også et fint udvalg.

 

PS. En sød følger på Instagram har netop gjort mig opmærksom på at Jollyroom.dk har en del Petit Bateau, og så end da på tilbud.

Indlægget indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store pige