Om amning og en lille strikket dragt

Nye prikker og nye sko

prikketbluse1prikketbluse2angulussandalerJeg har jo indgået den aftale med mig selv, at jeg ikke må købe mere stof (eller garn for den sags skyld) før jeg har brugt noget af alt det jeg har liggende. Desværre er jeg konstant fristet, for der er virkelig så meget stof, jeg gerne vil have mine små fedtede fingre i, og så er der jo kun en ting at gøre, og det er at sy sy og sy for pokker, for så må jeg nemlig klikke mere stof hjem.

Var der nogen der sagde stofoholic.

Så i dag har jeg udryddet det sidste stykke prikkede jersey jeg havde liggende. Tror jeg havde i alt 3 meter, og de er nu helt væk, og forvandlet til lækre prikkede sager.

Denne gang blev det til en flæse sweat (som du faktisk kan finde en DIY på lige her) til Oline (og faktisk også en til Ebba Elvira for det ikke skal være løgn). Den er simpelthen max fin, og Oline er også temmelig glad for den (hun har vist arvet sin mors kærlighed til prikker).

Udover at sy i dag, tog jeg også lige i mod postbuddet (han er næsten fast gæst her i hjemmet hver formiddag, kender i det?).

Han havde et  par sandaler med til Oline. Egentlig kan hun godt passe dem fra sidste år, men jeg tvivler på de holder hele sæsonen, og desuden har vi jo også lige en ferie i januar, hvor sandaler er et must (mere om det i morgen).

Valget faldt igen som sidste år på et par fra Angulus, faktisk er det nøjagtig samme farve som sidste år. Dem fra sidste år var vi super glade for, og selvom jeg var lidt skeptisk i forhold til lak læder overfladen, så har de faktisk holdt bedre end dem vi havde forrige år, som var i alm læder.

Nu må sommeren og varmen godt komme, så Oline kan hoppe i hendes fine sandaler.

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Louise

  Hvis du i baby-lykke-boblen får tid og overskud, så vil jeg vildt gerne høre om I er glade for jeres barnevogn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Skal nok lave et indlæg snarest muligt. Men kort fortalt så ELSKER vi den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om amning og en lille strikket dragt