Endnu en popcorn dragt

Det var så den barsel

snoopybluse1.jpgsnoopybluse2.jpgJa det var så den barsel, selvfølgelig ikke for mit vedkommende, den varer noget endnu, men for pigernes fars vedkommende. Han er tilbage på pinden på hans arbejde. Så nu begynder den der virkelighed vist nok lige for alvor tror jeg på.

Sidder nu i min sofa efter at have afleveret Oline i børnehave med Ebba Elvira på slæb, og puhhh ha det skal jeg vist lige øve mig lidt i. Det er en opgave der kræver militær præcision, og en mor med meget tålmodighed. Og det havde jeg ikke lige i dag må jeg indrømme. Manglende søvn, kombineret med 2 meget ømme og meget fyldte bryster og en Oline som hele tiden bare lige skulle det ene og det andet, og som bestemt ikke var helt samarbejdsvillig, var bare ikke lige verdens bedste cocktail.

Kom vist ligefrem til at snerre af Oline, hvilket jeg virkelig hader mig selv for. Det er nok ikke ligefrem det hun har brug for lige nu midt i en ny storesøster rolle.

Nu tror jeg vist bare jeg tager mig en lur, og så prøver vi om vi ikke kan gøre det hele lidt bedre i morgen.

PS. Er Olines bluse ikke for skøn. Den er fra Zara og kan købes lige her.

 

 

3 kommentarer

 • Åh, det er ikke helt nemt, Camilla. Jeg vil sige, at mit mest stressende tidspunkt på dagen opstår, når M skal hentes. Hun skal også altid 117 ting, før vi kan komme afsted, også selvom lillesøster ligger og græder, og jeg derfor bare vil hjem. Og ofte er M i rigtigt drillehumør og elsker at være helt modsat uanset, hvad jeg beder hende om. Og ja somme tider kommer man så til at skælde ud. Jeg hader mig selv, når det sker, og jeg bliver ret ked af det og føler mig egentlig meget utilstrækkelig som mor i de øjeblikke. Men for h***** altså. Som Stine påpeger. Vi er blot mennesker, og det hele skal læres.

  Og jo, fin bluse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • … og jeg glemte at skrive, at den der aflevering og afhentning faktisk er blevet en hel del lettere allerede her efter 8 uger. Både fordi F er blevet mindre spæd og mere baby, og fordi Blommen stille og roligt er ved at vænne sig til, at mange ting altså fungerer en smule anderledes nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, søde du. Jeg kan SAGTENS forstå både frustration og selv-lede. For man ‘could’ve, should’ve, would’ve’ været den voksne, der rummede alting. Men du er menneskelig og I skal jo alle lige lære det. Kram med mere kram på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en popcorn dragt