1,5 uge gammel

Endnu en popcorn dragt

popcorndragt2popcorndragt3popcorndragt1

Nu tager vi lige en pause fra baby indlæggene. Bare sådan en lille pause, for jeg kan simpelthen ikke lade være med at vise min lille skønne Ebba Elvira frem. Så bare rolig, hun er ikke forvist fra bloggen.

Pause fisken er denne lille skønne popcorn dragt, som jeg har freestylet mig frem til. Så et billede af en lignende dragt på instagram, og den forelskede jeg mig vildt og inderligt i, så jeg kastede mig over at strikke en uden opskrift.

Eller helt uden opskrift er det ikke helt, for underdelen er fra Paelas Popcorn dragt, og så har jeg selv fundet på overdelen. Det er faktisk ikke helt så svært som det lyder.

Resultatet er blevet fabelagtigt, hvis jeg selv skal sige det, og jeg glæder mig så meget til at Ebba Elvira får lidt mere sul på kroppen og bliver lidt længere, for så tror jeg nok lige hun skal have den på sådan ca ALTID.

Garnet jeg har brugt er det blødeste og lækreste bomulds garn jeg nogensinde er støt på nemlig Pickles’ organic thin cotton.

Og som bonus så findes det bare i de skønneste farver. Eneste minus er at det måske er lidt dyrt, men kvaliteten er altså bare skøn, og så er det også økologisk, og det betaler man selvfølgelig lidt ekstra for.

Der bliver forøvrigt nok lidt længere mellem strikke og sy indlæggene her på bloggen, for i morgen starter virkeligheden. Pigernes far skal nemlig tilbage på arbejde, og jeg forudser at jeg nok får en anelse travlt med at være mor til to.

13 kommentarer

 • Susanne Tygesen

  Norge er ikke et EU land og derfor skal man betale moms af varekøbet og et elspeditionsgebyr på pt . 160 kr + moms HVIS det bliver taget i tolden. Har selv købt hos Picklesoslo flere gange uden at blive ” momset” , men har lige præcis i disse dage modtaget en faktura på moms og ekspeditionsgebyr fra toldmyndighederne:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Øv øv så har jeg bare været heldig. Jeg har for så vidt intet imod at betale told og moms sådan er loven jo. Men post dk’s kæmpe gebyr pisser mig godt nok af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den LÆKKER! Er helt vild med, at du har lavet bindebånd i taljen. Du er skide god, ja du er så.

  Lige et spørgsmål. Kommer der ikke moms og Post Danmarks adm.gebyr oveni garnets pris, når du bestiller fra Norge. Jeg venter p.t. på en pakke fra Pickles og er spændt på, om det bliver en (lidt for) dyr fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak Signe :-kr. Det er lige netop også den detalje jeg faldt for. Jeg har snart bestilt 4 gange fra pickles og har aldrig oplevet at få told og moms regning så troede egentlig at Norge og Danmark havde en aftale om den slags. Har søgt lidt på nettet om det men kan ikke rigtig finde noget og skats hjemmeside har jeg opgivet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er en samhandelsaftale mellem DK og NO, men den inkluderer ikke moms, så vidt jeg kan læse mig frem til. Men anyway. Jeg har også fået pakker fra Norge et par gange, uden der kom en ekstratregning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Underligt. Betalte man måske dansk moms på pickles hjemme side? Det lade jeg ikke engang mærke til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Oline og Ebba Elviras mor 🙂

  Jeg har lige fundet din blog i lørdags og brugte hele aftenen på at trevle den igennem for tips og læse gode indlæg. Jeg er selv gravid med mit første barn (en pige fandt vi ud af i sidste uge!), så tak for alle de gode indlæg.

  / Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin!! Du har vel ikke lyst til at dele opskriften nu det (næsten) er din egen?? kunne så godt tænke mig at lave sådan en til hende den lille der ligger og sparker inde i maven ^_^

  her så tit overvejet at købe fra pickles men bliver det ikke dyrt med told? Ville sådan ønske de solgte udenfor Norge. Måske skulle du begyndet at forhandle det i Odense 😉 jeg aftager gerne store partier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Har desværre ikke skrevet opskriften ned, men er du en erfaren strikker kan du sagtens strikke den ved bare at kigge på min. Eksisterer der ikke en aftale med Norge og Danmark som gør at man ikke skal betale told? Jeg har i hvert fald aldrig fået opkrævet noget som helst når jeg har handlet der og det er efterhånden en del gange. Men måske jeg lige skulle undersøge det nærmere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm kunne nok godt finde ud af at kopiere…er den ens foran og bagpå? Syntes nogengange det er svært med størrelserne på de små da jeg ikke har en at prøve på endnu 😉
   Du har ret mht til told, jeg mente vist moms. Men kan se at pickles skriver at de trækker de 20% fra. Så skal man vel bare lægge 25% til hvis de fanger den. Men det har du måske ikke oplevet? Så skal jeg da bestille snart. De havde gratis fragt for ikke så længe siden så håber det kommer snart igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Camilla – kan du ikke begynde at forhandle Pickles’ garn i DK? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ha ha jo måske jeg skulle kvitte sygeplejerske jobbet og kaste mig over garnet :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har min fulde opbakning 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,5 uge gammel