Superstar supercolour sko

Lidt godt og billigt til Oline

bakito

Leopard kjole til 230 kr // prikket kjole til 230 kr //  2 par strømpe bukser til 90 kr // Grå basis trøje til 100 kr (3 for 250 kr) // lyserød basis trøje til 100 kr (3 for 250 kr) // coral basis trøje til 100 kr (3 for 250 kr) // leopard leggings til 100 kr // grå jogging bukser til 120 kr // badekåbe til 300 kr

Her den anden dag fik jeg endelig ryddet op i Olines tøj, og jeg måtte overraskende nok lægge ret så meget til side. Hun er simpelthen blevet så lang lemmet (det har hun desværre ikke fra mig) her på det sidste. Så bluserne og bukserne stumpede, kjolerne var  røv korte og så var næsten alle hendes mange strømpe bukser var alt for små

Så nu står den på indkøb og syning til Oline, og måske lidt strik hvis jeg gider. Godt der kommer børnepenge i næste måned, for det kan godt blive dyrt, hvis man ikke lige tænker sig lidt om.

Det jeg virkelig står og mangler er børnehave tøj. Tøj som er praktisk, når man skal løbe og lege i, som ikke koster en formue og som godt lige kan tåle 60 grader, hvis der skulle være røget lidt tomat suppe af skeen i farten.

Noget har jeg tænkt mig at sy selv. Det er jo langt det billigste. Men jeg må nok også indse at med en uge til termin, så er det nok begrænset hvor meget jeg  kannå at få syet.

Så jagten er gået ind på lidt lækkert, billigt og børnehave venligt børnetøj.

Et af de mærker jeg har gode erfaringer med på det punkt er Magasin eget mærke Bakito. Især deres basis bluser har vi snart haft mange af, og det holder altså fint faconen og farve vask efter vask, og så synes jeg altså, at priserne er yderst rimelige. Og ja så er designet faktisk også ret fint uden at være mega nyskabende og revolutionerende.

Tror jeg vist her til aften skal have klikket det meste af collagen hjem, og så tror jeg faktisk vi er meget godt kørende kombineret med et par hjemmesyede sweatshirts og måske en hjemmestrikket cardigan.

Indlægget indeholder affiliate links

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superstar supercolour sko