Popcorndragt

Endnu en lille baby hue og lidt om den ikke helt så søde ventetid

snoningshueHar nu passeret den magiske tal 37 + 0, og det føles psykisk  rigtig godt. Havde aldrig forestillet mig at jeg ville komme så langt den gang jeg sad meget frustreret og bange på svanger afdelingen helt tilbage i starten af december. Der frygtede jeg virkelig det værste, og hver dag baby pigen blev i maven var en sejr.

Her nogle måneder senere er hun stadig i sin varme hule, og hun viser ikke umiddelbart tegn på at ville komme ud lige nu, og det er meget godt for jeg har lige et sy kursus her de næste par dage jeg bare SKAL igennem.

Derimod er hun virkelig begyndt at genere sin mor noget så grusomt. Troede egentlig at jeg vidste hvordan et slemt plukkeve føltes,  men det gjorde jeg åbenbart ikke. For holy magle hvor de strammer, bider og niver nu. Kan ikke gå ret meget mere end et par skridt før de overmander mig.

Og ja så har jeg også kastet mig over at føle hvordan bækkensmerter føles. Det skal åbenbart også prøves, og jeg har nu fået en ny respekt for kvinder der lider af bækkenløsning og bækkensmerter igennem det meste af deres graviditet. Heldigvis kan jeg holde dem på afstand hvis jeg bevæger mig så lidt som muligt. Heldigvis da.

Og nårh ja så har hun også besluttet sig for at give mig elefant fødder og stolpe ben. Kan i det mindste trøste mig selv med at nogle af de 15 kg jeg har taget på måske er væske. Håbe håbe håbe.

Summa summarum er at jeg tilbringer ret så meget tid på sofaen. Det giver mig masser af tid til netflix og Hbo. Har snart været i gennem samtlige kendte serier, så hvis i gemmer  på en hemmelig skat, så tip mig lige.  Og ja så bliver der også strikket en del. Tingene ryger nærmest af pindene i rekord fart for tiden.

Seneste projekt som er taget af pindene, er denne baby hue, som er en hybrid mellem den berømte Dover and madden hue, og så har jeg brugt snoningsmønstret fra denne cardigan i stedet for det mønster som bruges i den originale Dover and Madden hue. Resultatet er faktisk blevet ret så godt.

Behøves jeg at sige at næste projekt allerede er godt på vej.

8 kommentarer

 • Sabina

  Sikke en fin hue. Nu fik du mig til at købe mit første Etsy køb. 🙂

  Mht serier, så sidder jeg også hjemme i sofaen og strikker mens jeg ser serier. Lillesøster er ekstern, så jeg har kastet mig over serier som ikke er så aktionfyldte og larmende. Har du set downton abbey (sæson 5 sendes snart på DR) og Lark rise to Standford? Begge to er hyggelige, engelske serier om en svunden tid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Åhhh downton abbey slugte jeg i løbet af en uge. Alle sæsoner. Den er simpelthen for god. Den anden kender jeg ikke. Den vil jeg kaste mig over. Tillykke med ekstern baby. Bare det snart var mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er fuldstændig som at læse min egen historie. Fødte min første datter i uge 34, og havde en rigtig hård graviditet nu her anden gang med voldsomme plukkeveer og bækkensmerter. Kunne INGENTING så var sygemeldt, da lægerne frygtede at jeg ville føde ALT for tidligt denne gang. Endte med at gå 9 dage over tid. Det var så hårdt selvfølgelig fysisk men virkelig også psykisk. Troede faktisk, at jeg ville være lettet over at gå så langt, men næsten hele graviditeten havde været fyldt med frygt over at føde for tidligt, og nu begyndte man helt at frygte om lillesøster overhovedet ville ud og om en ømme trætte krop overhovedet havde kræfter nok til at klare fødslen. Det havde den heldigvis og der kom en stor basse ud, som sprang direkte i str. 56

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg er også bange for at jeg går over tid. Lidt underligt når man igennem hele graviditeten har været bange for at føde for tidligt. Tillykke med din store basse :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vinderslev

  Dejligt at du er nu over nået til uge 37, det må lette dine bekymringer, sådan havde jeg det ihvertfald. Nu kan hun bare komme ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ja nu begynder jeg faktisk at ønske at hun ville komme ud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er så skønt for dig, at hun nu har passeret de magiske 37 uger! Huen er virkelig, virkelig sød, elsker farven. Jeg er ved at lede efter garn til mormors strikkeprojekter af hhv Raja’s Raglan, en Bella cardigan og en popcorn sweater, og jeg synes det er SÅ svært at finde garn som både er fint i farven og har de rette kvaliteter i forhold til pinde, masker etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Har du tjekket tusindsfryds engle uld? Mega lækker kvalitet og findes i de mest fantastiske farver

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcorndragt