Baby bay seng

Endnu et Etsy mønster

polkadotdragt2  polkadotdragt5

polkadotdragt3Jeg har fået mig en ny hobby, og det er at støvsuge Etsy for sy mønstre. Det er virkelig en lille guldgruppe, hvis man altså bare gider kigge masser af siger igennem, og engang imellem se bort fra den meget, ja hvordan skal jeg sige det, meget amerikanske stil som mange af mønstrer er syet op i.

Jeg elsker simpelthen at man bare kan klikke køb, og så lander mønstret i din Etsy post kasse efter et par minutter, og så er det bare at printe ud og klippe og klistre.

Lige det med at klippe og klistre kan, lige når man siger der med mange stykker der overhovedet ikke ser ud til at passe sammen, godt være lidt af en udfordring for tålmodigheden, men hold ud og bevar hovedet koldt (taler af erfaring), og kig på instruktionerne. Alle de sælgere jeg har købt af har nemlig lavet en meget pædagogisk vejledning til hvordan man samler de mange stykker til et rigtig mønster.

En anden ting jeg elsker ved de mønstre jeg har købt på Etsy har været den meget pædagogiske syvejledning i billede form. Jeg ved ikke om der er andre der har det som mig, men de syvejledninger der følger med danske mønstre, som fx dem de sælger i Stof og Stil, de kunne lige så godt være skrevet på russisk, og jeg er efterhånden da rimelig rutineret i at sy. Men de syvejledning får min hjerne til at kokse, og lige pludselig er simple ord som ret og vrang siden fuldstændig volapyk. Ved virkelig ikke hvordan de gør det. Det må næsten være en hel videnskab.

Derfor elsker jeg Etsy sælgernes dejlige visuelle syvejledning, som nogle gange er MEGET grundige og MEGET detalje orienterede. Det skriftlige er selvfølgelig på engelsk, men det gør virkelig ikke noget, du kan fint nøjes med billederne, og måske den sy tekniske viden du har i forvejen.

Denne gang er jeg faldet over endnu et lille romper mønster  eller dragt om man vel på dansk. Er tosset med de her små dragter, og tror min lille baby pige kommer til at leve i dem sommeren over, så må vist hellere få sy en eller to. Hun skal virkelig ikke gå ned på sommerdragter.

Mønstret koster ca 85 kr og for den pris får du 4 versioner over den samme dragt, og en meget grundig og let forståelse sy vejledning, både på skrift og i billede form. Tror sy og mønster vejledning alene fyldte 30 udprintede siger. Så hvis du ikke har brug for den del, så kan det altså være en god ide at sørge for at din printer kun printer selve mønster delen.

De færdige resultat er ret godt, og det er absolut ikke sidste gang jeg har brugt det mønster. Næste gang tror jeg en af de 4 versioner skal syes op i noget lækkert sommerligt liberty stof. Tror det ville blive rigtig godt.

Indlægget indeholder affiliate links

 

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby bay seng