Popcorn sweater

Baby bay seng

babybayseng1  babybayseng3En af de ting jeg var allermest glad for da Oline var helt lille baby var vores bed side vugge til hende. Den var simpelthen så praktisk i forhold til nat amning, og til at skabe tryghed og mor nærhed for en lille tryghedsnarkoman, som virkelig havde brug at have sin mor helt tæt også når hun sov.

Desværre var det en vi havde lånt, og skulle derfor ud at skaffe en ny. Egentlig havde vi fået lovning på at låne en lignende af en af mine veninder, men så kastede jeg i mellem tiden min kærlighed på en anden version af den vi havde før. Den vi havde før stod på hjul, som så kunne låses, så den ikke sådan lige kørte af sted, men alligevel kan jeg huske, at jeg aldrig helt var tryg nok ved den foranstaltning. Tænk nu hvis den rykkede sig lidt og baby faldt ud. Den tanke kunne jeg slet ikke holde ud.

Netop derfor forelskede jeg mig i Babybay sengen, som man kan sætte fast på ens egen senge ramme, så ledes at den ikke kan flyttes ud af flækken. Babybay’en har også den fordel at den findes i en lidt større version, således at barnet kan ligge lidt længere tid i den end den vi havde før.

Meget praktisk da vi nok har en lille dame i smørhullet der ikke sådan lige har de store planer om at flytte på eget værelse lige foreløbigt, og så er der ligesom ikke plads i sengen til endnu en lille dame. Så vi håber at baby pigen accepterer at smør hullet er Oline, og at hun indtil videre må nøjes med babybay’en.

Babybay’en kan bla købes lige her.

PS. Sengeranden har jeg selv syet efter denne dejlige dames DIY.

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcorn sweater